Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e36 houká alarm...

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

zool píše:me to dela taky, ale jenom v noci,coz nechapu proste nekolikrat to houkne vystrazne,alarm se nespusti ale, proste tak 5x za noc to vystrazne houkne,ale 100% vim ze kolem auta nikdo neni,proste samo od sebe,dela mi to od doby co tam mam novej alarm ca250 fox tusim,ale mechos nevi vubec cim to muze bejt

Co třeba vítr a otřesové čidlo?
zool

#22 Příspěvek od zool »

dela to i v garazi
Killca

#23 Příspěvek od Killca »

to otresovy cidlo bych stejne odpojil, jen to zbytecne kuli nemu rve kdyz na auto spadne list ze stromu nebo projede nejakej tuzer, spis by to chtelo ultrazvukovy cidla pohybu v aute
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

A pak se v autě proletí můra... :twisted:
Killca

#25 Příspěvek od Killca »

Fx píše:A pak se v autě proletí můra... :twisted:

kazdodenne jich je tam tuna ze, no tak jako samozrejme na takovy mini predmety to bude asi staveny ze je to nepobira ne

ale vsak jak sme se smali ne, ze zlodej bude lezt do auta pomalu a bude ho vykradat pomalinku a alarm kuli tomu nebude houkat :-D a zlodeje tam najdou rano, jak se pomalu souka ven uz pres 5 hodin, aby ho nezaznamenalo cidlo: "pane co to tu delate celou noc?" "kradu radio"
Adam323
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Adam323 »

Heh,dobrá poznámka s tou můrou a tím zlodějem :lol: Ty čidla tam mám tež...Z tím to nemá nic společného.Včera jsem se vracel z hospody do garáže a stavil jsem se do garáže,škoda že bylo 00:23,tak jsem o 10 min prosral hukot.Ale stejně to houkalo,ptže jak sem to otevřel,tak to asi 3x nebo 4x píplo,jako klasicky jak se to odmyká.Nedalo mi to,sedl sem si do něj,zamkl se a poslouchal.V tu chvíli jsem slyšel zvuk,jako by přede mnou sedělo nějáké trafo.Ten zvuk šel přímo z toho ovládání na klimu a topení...Zní to směšně,ale fakt to tak je...Kdybych byl elektrikar,tak na to možná přijdu,ale nejdem s elektrikou moc za dobře...Kdyby někdo věděl,co by to mohlo bejt,tak to napište,budu jedině rád.Děkuji!!! :!:
Killca

#27 Příspěvek od Killca »

otocil si predtim klickem v zapalovani? v panelu klimy jede vzdy po vyndani klicku ze spinacky jeste 15 minut vetracek na dochalzeni elektroniky :-D
Adam323
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Adam323 »

právě že sem tam vůbec klíč nestrkal do spínačky...Hoši,já nevím,prostě se na to vyseru a bude.A nebo jenom odpojim kostru od alarmu a bude klidek...Ale díky za názory
Killca

#29 Příspěvek od Killca »

hmmm, to je divny, asi to mas rozbity
Odpovědět