Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nárazník M- Paket E46

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Tehu

#21 Příspěvek od Tehu »

Killca píše:tady bych koupil ja, narazniky od nich jsou dycky skoro jak origo
http://www.x1.cz/index.php?page=shop.pr ... t&Itemid=1

nez to dostrojis vsema mrizkama a mlhovkama tak te to vyjde pomalu jako starsi origo coz uz tak vyhodne neni si myslim :-( v kazdem pripade kdyz neni jinak origo k sehnani a clovek na to chvata tak si myslim dobra volba :-) ale jak to bude pasovat to cert vi preci jen je to druhovyroba a u plastu byva dosti casto tragicka :-( :ja_nic:
Toydolls

#22 Příspěvek od Toydolls »

darkbug píše:a je tedy mozny dat na predfacelift naraznik M technik II ? Sedne tam nebo jsou potreba nejaky upravy? Mate nekdo obrazky na srovnani M paket II a M paket II?

Pri trose sikovnosti to tam sedne vcetne sroubu, ktery jsou kratsi,ale da se. Pak vymenis ito co neni stejne a je to
Pietrooo

#23 Příspěvek od Pietrooo »

Podle mého je lepší koupit jetej origo.. Mě vyšel origo M-packet II s mlhovkama a mřižkama na 9000 plus lak což tady musíš taky lakovat.
Jetej nárazník byl pěknej neponičenej kdybych měl tmavě modrou metalizu stačil jen nasadit.. Nejlepší cena byla na vrakáči v Pannenských brozanech..
Pietrooo

#24 Příspěvek od Pietrooo »

Ještě se připojím že plastové díly z druhovýroby nepasují jak mají..
Kupoval jsem spodní část podběhu a otřesné raději koupit jetý plast. díl.
Ale třeba lišty do nárazníku byly ok což je moje zkušenost..
Odpovědět