Ten kdo delal u 6v ví ze to de i zespoda bez sloupovyho heveru a bez sundani sani a nejni to zas tak strasnej problem.... staci dat dva velky nastavce pres prevodovku a de to... delal sem to na svim taky M52
tak jsem na to koukal, ale nijak moc přístup tam není no ale s tím se nějak poperu ,ale chtěl jsem se zeptat jestli je závit v bloku nebo je z druhé strany matka?
Petr320ie36 píše:Ten kdo delal u 6v ví ze to de i zespoda bez sloupovyho heveru a bez sundani sani a nejni to zas tak strasnej problem.... staci dat dva velky nastavce pres prevodovku a de to... delal sem to na svim taky M52
Mám 323 M52 a dělal jsem to jak já tak mechoš a sání muselo dolů... zespodu to prostě nešlo.
na startéru byly "torxy"
Petr320ie36 píše:Ten kdo delal u 6v ví ze to de i zespoda bez sloupovyho heveru a bez sundani sani a nejni to zas tak strasnej problem.... staci dat dva velky nastavce pres prevodovku a de to... delal sem to na svim taky M52
Mám 323 M52 a dělal jsem to jak já tak mechoš a sání muselo dolů... zespodu to prostě nešlo. na startéru byly "torxy"
Určitě se muselo sundat sání a prý prověsit převodovku, aby ty torxy šli vůbec nějak chytnout. Prej prcačka na heveru. Můj mechoš lamentoval a ruky zespodu po ramena v motoru..
Mno a pak se startérek zrepasuje ložisko dá za nový. A teď to startuje ne na drc, ale to na mrknutí oka.. (za 1500,-)
Hodně lidem to začalo chrčet teď ve velikých mrazech. Je to podmínkama.
na 316i to jde zespod nad prevodovkou, akorat musis oddelat trubicku od kontroly oleje uplne ven a musi ti tama nekdo nasadit orech. Chce to dva dlouhy nastavce a kloub a pak to jde v pohode. Delal jsem to 2x na compactu. Dokonce mi nekde zbyly i 2 startery...
Chce to jen trosku cviku a vyndat to ven je jako tahat jezka z klece, trosku natesno.