Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Diagnostika
shledni ridici jednotku jestli neni mokra, shledni jestli nemas utrzenou kostru motoru a pak tu diag a zjistit jestli neni uplne v haji cidlo polohy kliky
pripadne jeste zmer tlaky ve valcich a jestli tam jde benzin pri startovani
pripadne jestli vubec netoci, tak je to immobilizer nebo starter v haji
pripadne jeste zmer tlaky ve valcich a jestli tam jde benzin pri startovani
pripadne jestli vubec netoci, tak je to immobilizer nebo starter v haji
vlevo je matal
a vpravo Killca 

asi??? nebo taky neco jineho ...
a jeste USB verzi??
no preju hodne stesti
kazdopadne jestli je to kablik VAG-COM do verze 304 tak je to podobne jako jsem zkousel(COM kabel co jsem mel na FAVO, valel se doma tak jsem to musel zkusit) a stim sjem se na carsoftu ani na impe nechytal
pred porizenim kabelu na BAWO jsem jeste zkusil (usb) HEX-kablik na WAGA na v. 607 a ten se dle ocekavani taky nesel
osobne bych tipnul že ti nepujde
a jeste USB verzi??
no preju hodne stesti
kazdopadne jestli je to kablik VAG-COM do verze 304 tak je to podobne jako jsem zkousel(COM kabel co jsem mel na FAVO, valel se doma tak jsem to musel zkusit) a stim sjem se na carsoftu ani na impe nechytal
pred porizenim kabelu na BAWO jsem jeste zkusil (usb) HEX-kablik na WAGA na v. 607 a ten se dle ocekavani taky nesel
osobne bych tipnul že ti nepujde
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Svete div se, zeptal ses tak blbě, že jsi kloudnou odpověď dostat nemohl. Ptal jsem se konkrétně, jaký interfejs máš, neodpověděl jsi. Že máš kabel, kde na jednom konci je USB a na druhým kulatá zásuvka, to je krásný, ale když nevíme, co je mezi, těžko ti radit, kde sehnat program, když ani nevíme, pro kterej ten kabel, co máš, je určenej.
Dělal jste si někdo kabel z konektoru jako je třeba tenhle http://eshop.sodan.cz/konektor-bmw-20-pinu-p-3.html ?
nebo ještě jinak se zeptam - co si musim pořídit, aby mi chodila diagnostika na e36(kulatá zásuvka). Mam Carsoft 6.5 a BOSCH esi tronic 2008.
nebo ještě jinak se zeptam - co si musim pořídit, aby mi chodila diagnostika na e36(kulatá zásuvka). Mam Carsoft 6.5 a BOSCH esi tronic 2008.
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
mine píše:Dělal jste si někdo kabel z konektoru jako je třeba tenhle http://eshop.sodan.cz/konektor-bmw-20-pinu-p-3.html ?
Na Carsoft je potřeba interface, není to jen kabel pro spojení kulaté zásuvky s USB. Převodník lze vyrobit, ale jednodušší je to komplet koupit...
Fx píše:mine píše:Dělal jste si někdo kabel z konektoru jako je třeba tenhle http://eshop.sodan.cz/konektor-bmw-20-pinu-p-3.html ?
Na Carsoft je potřeba interface, není to jen kabel pro spojení kulaté zásuvky s USB. Převodník lze vyrobit, ale jednodušší je to komplet koupit...
a nevíš o nějakym návodu třeba na internetu?