Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Instalace changeru do e46 2002 s navigací 16:9

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
mulder

#1 Příspěvek od mulder »

Ahoj, co je potreba na instalaci changeru do auta s navi 16:9? Je to 330xi, e46, facelift r.v. 2002, navigace je MK III.

Marne jsem hledal nejakou pripravu v kufru - ma tam vubec nejaka byt, kdyz to ma navi? Prip. na nejakym specialnim miste? Kdyz tam nebude, tak jaky kabel musim koupit?

Z toho co jsem vycetl a jak to tam vypada, mi prijde, ze changer se zapojuje do toho modulu radia v kufru pod navigaci - takze bude stacit pripojit changer k tomu modulu? Nebude se muset natahnout kabel k monitoru na palubce?

Dik za pomoc, jsem bezradnej :)
Toydolls

#2 Příspěvek od Toydolls »

Priprava tam nebude.
Nicmene je to velmi jednoduche, nedavno sem to delal komplet s Navi na X5.
Pokud to tam mas, tak v kufru je Radio tuner - na ten to pripojis a vpredu uz by to mela Navi rozpoznat a zpristupnit.

Budes potrebovat kablik - jakej si presne najdi v ETK pod changerem a kup ho v BMW, kde ti zaroven pokud si nebudes jistej poradi. Pak budes muset pokud to tam neni udelat napajeni coz je hracka, jen mit ten konektor do Changeru (opet bych to koupil v BMW) myslim si, ze budou mit primo KIT na instalaci changeru a tam byva i navod.

Pro jistotu tukni jeste do Google instalaci Changeru ci mrkni do EBY tam to je na 100% a jedes dle navodu krok za krokem.
Odpovědět