NEMO píše:Je na tom autě něco, na co bych si měl dát při koupi pozor???
Predni naprava a silentbloky po celem aute.Mam 125000km a ceka me to.
NEMO píše:Je na tom autě něco, na co bych si měl dát při koupi pozor???
Cromoly píše:Myslite si ze na ramena a cepy, coz je problem obecne e46 trpi 330d vic nez 330i kdyz ma tezsi motor? Predpokladam ze jo, ale je to nejak vyrazny? Za predpokladu ze jsou obe auta v plnym m-paketu...
Killca píše: jinak ramena, silenty a cepy cekaj vzdy a kazdeho, takze bych nad tim jen mavl rukou a spravil, protoze nema cenu resit jestli 330i ma mensi poruchovost predni napravy nez 330d, kolik tam bude rozdil, 20tisic km?! to treba pro me je ctvrt az pul rok jezdeni a to nic neni, na kazdy e46 ty silenty pujdou do kopru
Cromoly píše:Killca píše: jinak ramena, silenty a cepy cekaj vzdy a kazdeho, takze bych nad tim jen mavl rukou a spravil, protoze nema cenu resit jestli 330i ma mensi poruchovost predni napravy nez 330d, kolik tam bude rozdil, 20tisic km?! to treba pro me je ctvrt az pul rok jezdeni a to nic neni, na kazdy e46 ty silenty pujdou do kopru
Jasny... a jeste by me zajimalo, hodne lidi jako napr. Cetronix ma rozperu na predni naprave nebo jak se to jmenuje... Prej to zlepsuje jizdni vlastnosti, ale zase mi prijde ze kdyz trefis autem nejakej vymol tak to je horsi pro to samotny kolo nez kdyby tam ta rozpera nebyla a cast ty sily se prenesla i na to druhy...
BTW sorry za OT, ale nechtel sme kvuli tomu zakladat novy vlakno..
Poldav6 píše:Killca: souhlas, jen mi prislo ze se tady snad az moc vychvaluje xdrive u E46, proto jsem to psal..