Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Hučení ze zadu auta pri pouštění spojky na 5. rychlost

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
mulder

#1 Příspěvek od mulder »

Tak mam dalsi problem do sbirky, dnes se mi to stalo poprve, ale nemam z toho moc dobry pocit.

Kdyz poustim spojku na 5ku s trochou plynu, tak ve chvili kdy ta spojka zabira, tak se ozve takovy divny huceni jakoby smerem od vyfuku, resp. za zadnimi sedadly. Ten zvuk bych prirovnal ke sjetym destickam, takove hlubsi huceni - mozna jako kdyz se najede na dalnici na krajnici.

Dela to jen na tu 5ku a jen kdyz se pousti spojka s trochou plynu, cim to muze byt? Zacalo to dnes v tomhle psim pocasi, venku velky mokro - mozna to ma spojitost, ale rekl bych ze by to delat nemelo. Mate nekdo nejaky napad? :?

To auto je 330xi e46 r.v. 01/2002.
Poldav6

#2 Příspěvek od Poldav6 »

Tak jsem rad ze to slysim i od nekoho jineho. Mam taky 330xi, r.v. 05/2001, petikvalt. Dela to presne co pises. Na petku, pri pousteni spojky spolu s trochou plynu..
Abych te uklidnil, dela mi to uz asi tak 3 roky, odhadem cca 40tis. km. Auto mame od pocatku, jezdil s nim tata.
Vec jsem nijak neresil. Akorat proste opatrneji poustim tu spojku a je to OK. Zadny dalsi projev ani problem s tim souvisejici jsem za posledni cca 3 roky nezaznamenal..

Jo a jeste: nevim presne kdy jsem si toho vsimnul poprvy, tipuju okolo najetych 70tis. km. Ted mam 115tis.
Odpovědět