Tak jsem to sel zkusit jeste nastartovat chvilku beželo , pak ztratilo ot. uplňe a ted už nenaskočilo...
Tak moje bmw E36 sedan rv 93 začlo tak před týdnem po opětovném nastartování ( motor max ohřátý ) trošku kuckat , na volnoběh padaly otáčky a zase se vraceli do normálu. Po přidání plynu se motor neochotně vytáčel a vydával podivné dusivé zvuky. Toto po chvíli samo odeznělo. Avšak začalo se vracet. Za studena jsem toto nezpozoroval. Dnes jsem skoro nedojel domů , motor nechtěl vůbec do otáček. Nevíte nekdo co by to mohlo být ?
vaha vzduchu spis, tu si muzes pucjit na vyzkouseni, jinak cidlo polohy klikove hridele, odvetravani klikove hridele, diry v sani, svicky stary nebo benzinove cerpadlo
nejspíš váha...díru v sání sem měl a až takovej vliv to nemělo, svíčky by museli odejít všechny najednou, jinak by byl nevyrovnanej chod ( prostě že by to šlo na míň válců ).... viděl bych to na tu váhu vzduchu popř. lambdu
Ty netěsnosti se dají celkem jednoduše ověřit - když zvenku na hadici sání nacákáš z dálky čistič brzd, jestli na chvíli stoupne volnoběh. Pokud ano, tak to přisává vzduch a šel bych po tom sání.