Cromoly píše:jj, sem si skoro na 100% jistej ze i v 330i je baterka na pravy strane v kufru nad zadnim kolem... takze rozdil v rozlozeni hmotnosti mezi 330d a 330i je akorat v tom, ze 330d je o sto(!!!) kilo tezsi na predku???
Já bych řekl, že to možná bude i víc než 100 kilo.
Tohohle se prave bojim, ze kdybych koupil 330d a ne 330i tak bych si to na snehu moc nedaval kdyz nemam zkusenosti se zadokolkou... jeste s tim kroutakem...
Cromoly píše:Tohohle se prave bojim, ze kdybych koupil 330d a ne 330i tak bych si to na snehu moc nedaval kdyz nemam zkusenosti se zadokolkou... jeste s tim kroutakem...
toho se vubec nebo moje prvni zadokolka byla taky 330dT a byl jsem mile prekvapen v zime a musim rici ze co se zimy tyce jsem nepoznal lepsi auto ... a toho kroutaku se vubec neboj pri prokluzu ti ho DSC III stejne moc nenecha
duffson píše:Odkud mate hosi ty hmotnosti ? Ja mam 330dT po FL a ma 1765 kg
Vim, ze zalezi na vybave, ale ze by 170KG ???
jednak bude tezsi touring nez sedan a asi i vybava, jestli brali tech 1615 pro 330d FL se zakladni vybavou... A taky muze automobilka udat mensi hmotnost kvuli reklame...
duffson píše:Mam taky toura, ale mam tam sibr, tazny(ikdyz kulu odmontovanou) cili je mozne ze to uz tech +-70 kg udela...no ale fakt je, ze ta vaha je poznat
to ja mam vse taky a presto jsem hubenejsi to je divne kulu sice odmontovanou mas ale vozis ji pod kufrem ne ? Takze by to melo byt stejne...
duffson píše:Mam taky toura, ale mam tam sibr, tazny(ikdyz kulu odmontovanou) cili je mozne ze to uz tech +-70 kg udela...no ale fakt je, ze ta vaha je poznat
to ja mam vse taky a presto jsem hubenejsi to je divne kulu sice odmontovanou mas ale vozis ji pod kufrem ne ? Takze by to melo byt stejne...
Ne mam ji v garazi, ale je to divne. V necem to byt musi, ale v cem to netusim... kazdopadne je to jen o cca 50 kg lehci nez kamosova 530D E39 tour coz je haluz.