me ty pekny bmw cepicky na ventilek vydzely tejden,ale tedka mam garaz,takze do nich pudu znova, ale estli mi to nekdo votoci v tesku dyz si pudu nakoupit tak uz se asi poseru
zdravím:)jako mě se to zatím nestalo že by mi ho někdo ukradl.ale dával jsem si tam ted novej a přidělal to silikonem určitě je lepší oželit znak za dvě kila než lakovat kapotu.ale každopádně je to na vraždu:)
ja ho mam vodrbanej,a mam klid..jinak se mi to jeste nestalo i když sem jich viděl ve zlevněnce plnou krabici.kamos s Audi to vyresil žiletkama po maskou.
jeste ze se nekradou ledvinky..a až ..tak tam ty žiletky nastrkam.
mne minuleho tyzdna ukradli origo puklicky z origo elektronov v Kezmarku (Slovensko) na dost frekventovanej ulici za bieleho dna a to tak, ze stihli 3 ujebat a stvrtu nestihli, tak ju tam nechali, teraz tie kolesa vyzeraju hrozne, ale kupim asi nejake puklicky bez znaku, nech ich to nedrazdi...
...najhorsie je na tom to, ze niekto si to hodi na nejake repliky a ja budem mat origo kola bez znakov no ale co uz, nech mu sluzia (aj ked len 3kusy) - keby sa tak stavil niekedy po ten stvrty kus a nacapem ho pri tom ...
jeden fungl nový tu mám...nechca jsem koupil dva, tak kdyžtak prodám s nějakou slevou..je origo zabalený i s tím jejich štítkem...žádné čooreso..kdyžtak SZ
Kluci kde koupit znak na E30 dozadu?Delaji se nejake jine krom origo napr misto modreho ve znaku cerna barva, nebo schnitzer atp. nekde sem to videl ale nevim kde.Poradte, diky
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Vepredu znak mam odrbanej tak se nebojim, vzadu zas mam hezkej znak, o ten bych se bal s tim ja zkusenosti nemam ale kdyby tak urazim hlavy nejaky spesl ventilky nemam takze klid... ale zase se bojim o ledvinky.. nejak mi tam moc nedrzi.. dokonce i muj 2letej sourozenec dokazal jednu vytlacit... asi s tim neco udelam...navic auto mam v garazi a bydlim v klidne vesnici na vysocine sice tu mame opalene obcany ale ty nas respektujou
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844