Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kopie klíče E36
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem včera byl pro klíček, cena 1405,- s dph když sem ho dal do zapalovani a nastartoval tak sem si pekně odtechl, že funguje, na servisu mi totiž řekli, pokud tam někdo měnil imo a kliček nebude fungovat mam smůlu. takže pohoda, jo byl sem se ptat ještě v tesku v shopingparku a tam mi řekl, že ho udělajií za 1200 s dph, tak sem radši zajel pro origo.
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Tim píše:Tak jsem včera byl pro klíček, cena 1405,- s dph když sem ho dal do zapalovani a nastartoval tak sem si pekně odtechl, že funguje, na servisu mi totiž řekli, pokud tam někdo měnil imo a kliček nebude fungovat mam smůlu. takže pohoda, jo byl sem se ptat ještě v tesku v shopingparku a tam mi řekl, že ho udělajií za 1200 s dph, tak sem radši zajel pro origo.
Stejně by ti asi nefungoval, kopii čipu přímo z klíče neudělají.
Já nedávno ztratil veškeré klíče od báwa a ten klíč mi udělali podle 7 posledních písmen vinka.Cena 1400...Ale na na prd je to,že sem ztratil i ovládání od centru a imo...Tak to musím složitě obcházet,abych vůbec startnul...Znám šikovného elktrikáře,snad mi to vyřeší...Každopádně návrhům na klíče s dálkou se nebráním,klidně použijte sz a dejte mi vědět,co by bylo nejlepší a nejekonomičtější
Dík

koupit v bmw nejsocialnejsi verzi klice s CHIPEM na immo, mel by stat 1200 a ten chip pote prendat do klice dodavaneho s timto alarmem
http://www.dolej-olej.cz/0/autoalarmy/a ... odely.html
nebo timto centralem
http://www.dolej-olej.cz/0/do-centralni ... e36-4.html
a nechat vyrezat u klicare v tescu, delaj to vetsinou od 250 do 350kc
http://www.dolej-olej.cz/0/autoalarmy/a ... odely.html
nebo timto centralem
http://www.dolej-olej.cz/0/do-centralni ... e36-4.html

a nechat vyrezat u klicare v tescu, delaj to vetsinou od 250 do 350kc
vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Já se chci zeptat když si nechám udělat dvě ty dálky s fabkou tak jak se to koduje aby pak šel ten centál něco jsem vyděl v manuálu že se to dávák zpětnýmu zrcátku a pak si to nepamatuju a vyplatí se koupit ten klíč jak je na tý to stránce [http://www.dolej-olej.cz/0/do-centralniho-zamykani/dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-bmw-e34-a-e36-5.html]pls nutně to potřebuju udělat tak poraďte dík[/code]
auto kontroluje kod chipu, takze kdybys ten chip z origo klice vyndal a prilepil ke spinacce, tak muzes startovat klidne sroubovakem kdyz strhnes spinacku, ale to by immo ztratil ucel
takze mzes chip prendavat kam chces a bude to fungovat
vybrus klice u nas v praze se da udelat od 300 do 400, s tim ze je treba klicnikum pripomenou, aby klice serizli nejdrive do stejnych rozmeru jako ma origo a teprve pote vybrousili hrany zamku
jinak ten central se dle meho vyplati, pokud jsi elektricky aspon trochu zrucny, vykouzlis si s nim v aute jeste dovirani oken a rozsviceni mlhovek pri dojeti a podobny blbosti (pripadne koupit alarm se stejnym klicem, taky moznost, ale vic prace pri zapojovani)
takze mzes chip prendavat kam chces a bude to fungovat
vybrus klice u nas v praze se da udelat od 300 do 400, s tim ze je treba klicnikum pripomenou, aby klice serizli nejdrive do stejnych rozmeru jako ma origo a teprve pote vybrousili hrany zamku
jinak ten central se dle meho vyplati, pokud jsi elektricky aspon trochu zrucny, vykouzlis si s nim v aute jeste dovirani oken a rozsviceni mlhovek pri dojeti a podobny blbosti (pripadne koupit alarm se stejnym klicem, taky moznost, ale vic prace pri zapojovani)
vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem si pořídil modul na dálkové otevírání a i na dovírání oken taky umí i otevřít kufr ale už nechci kupovat odskok.Koupil jsem to a v práci s těží namontoval ale udělal takže zavírání a otevírání na dálku faká bez problémů ale když jsem si našel pin kterej je na dojezd oken a zapojil tak okna se mi zavřela a pak auto zamklo no jo ale už nešlo otevřít tak jsem hledal kdeje chyba a nic sral jsem se stím 3H a nakonec jsem jen udělal tedy jen to odemikání a zavírání bez oken jo na ty okna je potřeba relé to tam nepíšou pač ten modul pracuje přes mínus a bawor normálka plus jinak by tam mohli dát rozzsáhlejší návod 

na zapojeni staci jen schema, rozsahly navod bys musel delat na kazdy auto sveta, ty centraly nejsou jen na bmw
jinak to minusovy ovladani dojezdu okinek, na to sem taky prisel, chce to rele no, zatim jsme se nedostali k tomu to vypustit do sveta
--staci normalni rele, zapojit do nej stalych 12V do civky i do spinaneho okruhu a ze spinaneho okruhu jit na pin 13 (u novejsich e36, ktere maji dojezd oken od vyroby alespon na zamek) a z civky se napojit na ten okenni dojezdovy minus ze zakoupene jednotky
ja ten navod celkove sepisu na oba typy e36, ale zatim nebyl cas
jinak to minusovy ovladani dojezdu okinek, na to sem taky prisel, chce to rele no, zatim jsme se nedostali k tomu to vypustit do sveta
--staci normalni rele, zapojit do nej stalych 12V do civky i do spinaneho okruhu a ze spinaneho okruhu jit na pin 13 (u novejsich e36, ktere maji dojezd oken od vyroby alespon na zamek) a z civky se napojit na ten okenni dojezdovy minus ze zakoupene jednotky
ja ten navod celkove sepisu na oba typy e36, ale zatim nebyl cas
vlevo je matal
a vpravo Killca