Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Zdar všem.
Uvažuji o koupi BMW 320i. Udává se, že výkon 170k má při 6700ot. Neví někdo o grafech z brzdy na tento motor? Mám celkem dilema, jestli nejít raděj do 320d. Nemám rád diesely, ale poté, co jsem se svezl právě s 320d, začínám pomalu měnit názor. Proto bych rád věděl průběhy 320i, případně zkušenosti s tímto motorem. Zatím se mě zdá, že je to celkem minimálně prodávaná kombinace.
Dík.
Je tady nekdo s chipem e90-320d od diesel-technik? Zvazuju si nechat udelat chip,ale rad bych znal praktickou zkusenost od nekoho kdo to uz nakou dobu ma...diky
Ahoj kolegové. Měl bych dotaz. Rád bych načipoval E46 330D. Mám kamaráda,co mi čipoval všechny VW. Jemenuje se Petr Šíma(SGS servis) Praha. Prosím o všechny názory. Předem děkuji
V podstatě mi jde o to,zda tento pán někomu čipoval BMW a jak byl spokojen. Jinak to co sem tady četl,že se po napojení diagnostiky smaže mapa čipu. Mi přijde tak trošku zvláštní. Ale třeba ano
Chtěl sem se optat. Jak je to u nich s tou slevou. Když je někdo členem BMWKLUB. Jestli stačí,že jsem tady registrovaný. Nebo jak to je. Děkuji za odpověd
Ahoj kolegové. Čip jsem si nechával dělat u diesel-technik.cz a abych se přiznal. Nepocítil jsem žádný rozdíl. Tak jsem ještě prubnul Šímu z Prahy. A taky nic. Vyhozené prachy. A to turbo jak tady někdo zminoval. Je pravdou. Při 1400 otáčkách už turbo krásně tlačí. A píská dost hlasitě. Max rychlost jsem nezkoušel. Ale 250 není problém,jelo by to i víc. Spojku jsem ted dělal,ale spíš svojí chybou. protože jsem s kámošem trénoval na sprint. Ale hned jsem toho nechal. Protože začala klouzat spojka. No stejně jsem jí dal novou. Obložení mě stálo 600. A špička,sice jsem se chvilku kousnul na přítlačáku. Ale nakonec jsem mu přišel na kloub. Když tomu naložím,tak to zakouří. Ale nic strašnýho. Jedno musím uznat,nebýt kontrolních systému. Tak mám auto dávno na sračku. Ty zatáčky jsou velice zrádné, když jedu na trojku zatáčkou a je nepatrně mokrá silnice. Tak by to chtěl neustále hrabat. Jinak kdyby někdo chtěl nějakou opravu na autě,není problém. Mám i diagnostiku,jsem z vysočiny.
Tak po delší době jsem navštívil forum a docela by mě zajímalo kdo je masilkov, protože nikomu takovému jsem auto nedělal. A taky co to bylo za auto?? Po diesel technik dělám hodně aut, a vždy je co vylepšit, ale o tomto nevím. Budu rád když se mi klubák masilkov ozve a vyjasní situaci.