Zatial dík moc..
a ešte by som sa cchel spýtať či nevieš náhodou ako sa dáva tapec dole z dverí..chalani na SR fóre vraveli, že to môže zatekať aj cez dvere..aj keď si neviem predstaviť ako by sa to tam mohlo dostať cez dvere..ale aj to je možné..
chcel by som dať dole tapec dole aj z dverí aj s pod nôh a potom by som to trebárs oblieval konvicou a pozeral by som dkial sa tá voda valí..
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 zatékání do interieru
- tak už som odmontoval tapacír z dverí a zalepil tú penu čo mi odstávala od dverí.. (som čítal totiž že zatekanie môže spôsobovať aj to)..
ale zrejme to nepomohlo - zdá sa mi že to nezateká až tak, ale je to stále vlhké..
[quote="Killca"]
muze ti tam tect od odvetravani ridici jednotky..] - chcem skúsiť nájsť ešte toto..a čo by tam trebalo spraviť?vyčistiť to alebo..?
alebo som počul že to môžu byť taktiež nejaké odtokové kanáliky a že môžu byť ucpaté, tak že by ich trebalo vyčistiť..neviete niekto poradiť?ako sa k tomu dostanem? alebo ako to vlastne spraviť...
ale zrejme to nepomohlo - zdá sa mi že to nezateká až tak, ale je to stále vlhké..
[quote="Killca"]
muze ti tam tect od odvetravani ridici jednotky..] - chcem skúsiť nájsť ešte toto..a čo by tam trebalo spraviť?vyčistiť to alebo..?
alebo som počul že to môžu byť taktiež nejaké odtokové kanáliky a že môžu byť ucpaté, tak že by ich trebalo vyčistiť..neviete niekto poradiť?ako sa k tomu dostanem? alebo ako to vlastne spraviť...

chico69 píše:- chcem skúsiť nájsť ešte toto..a čo by tam trebalo spraviť?vyčistiť to alebo..?(Killca píše:muze ti tam tect od odvetravani ridici jednotky..
v motorovem prostoru na strane spolujezdce je takova nazloutla pena pridelana plastovymi jakoby spunty, tak tu penovou stenu sundat a za ni je ridici jednotka, sceknout, co je vsude kolem za dirky a kanalky a prostouchnout ohebnym pruznym dratem (mozna lanko by bylo dobre)
Coffeej píše:hmmm dobry ted je venku bourka a ja vim ze az prijdu do auta bude na zadnich sedackach mokro a ja ne a ne prijit kudy tece.V mycce mi to nedela,jen kdyz je bourka jaku kur.... zrovna ted.
scekni tesneni zadniho okna, vem v rucni mycce pistoli WAPKY a poradne pod tlakem prostrikej vsechny mezery a spary, treba na to prijdes, ale tect to muze jen tesnenim zadnich oken a tesnenim hlavniho zadniho okna, pripadne pokud mas na strese ploutev a pod ni opravdu diru, tak to muze protect do intru
vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
Oživuji téma a trochu možná OT: Nevíte někdo kde se vzadu nachází odtokové kanálky? Nebo spíš kudy odtéká voda okolo kufru v E36 sedan? Poněvadž dole u zámku kufru mi to strašně rezne a tam se ta voda setkává z obou stran a pak někudy má odtékat pryč, tak se jen ptám, jestli to někdo z Vás čirou náhodou neví? Díky..