rockheart píše:No ptám se proto, protože mě v pátek hodila hlášku: "že není cd, dvd v jednotce", i když tam bylo. Stalo se to poprvé. Pak sem tam ale hodil origo dvd 2005 a zase se rozjela. Tak se ptám raději dopředu
Zkus aktualizaci sw v jednotce
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
rockheart píše:Chlapi, ty vypálený mapy jedou jenom chvilku. Pak se objeví error in reading drive, to napoprvé a napodruhé že tam není žádné dvd bla bla bla...
Ty ode mě? Jestli jo, tak s tím jsem se ještě nesetkal. Jaký máte software v navigaci?
Zdarec, jo, ty od Tebe. Právě že ten poslední V32. Mám takový tušení že můj původní sw jsem měl V22 a mapu rok 2008 taky vypálenou a rok mě to jelo. Pak jsem udělal upgrade na V32 a přestala jet 2008 a následně teď i ta Tvoje. Začalo to dělat po tom apgrejdu. Ale nevím to jistě. Byla o tom zmínka i tady na foru, připojím odkaz.
rockheart píše:Zdarec, jo, ty od Tebe. Právě že ten poslední V32. Mám takový tušení že můj původní sw jsem měl V22 a mapu rok 2008 taky vypálenou a rok mě to jelo. Pak jsem udělal upgrade na V32 a přestala jet 2008 a následně teď i ta Tvoje. Začalo to dělat po tom apgrejdu. Ale nevím to jistě. Byla o tom zmínka i tady na foru, připojím odkaz.
A mechanika je MKIII nebo MKIV ? Mě to v MKIV valí pořád 100% v pohodě
Ahoj, udelal jsem ceskej preklad pro navigace MK3 a MK4, zatim bez hacek a carek, prohnal jsem to pctranslatorem a opravil neprelozena slova, tak mozna nektery vyrazy nebudou davat 100% smysl. Hlas jsem vzal z novejsich navigaci VDO Dayton. Pro navigace MK3, je potreba iso vypalit jako mode2 (pouzijte treba program iso2bin). V menu zvolte francouzstinu a francouzsky zensky hlas.
mam radio s malou navi v E46 z roku 2001, a mapy jsem dal cd 2008-2, je moznost tam dat cd s nejakou novejsi verzi?
a jeste maly dotaz mozna tochu OT: mam tam HK hudbu a pry tam tim padem nejde dat jine radio nez ktere bylo u hudby HK, je to pravda?.. protoze porad vymyslim jak to udelat aby mi to nejak prehralo mp3..