jurasis píše:... Zkušenosti s PČR: zatím šest hlídek v Praze absolutně bez problémů (= žádný náznak i jen podezření z nehomologace).
Od montáže hned zkraje ledna mám najeto 10 tisíc km a taktéž bez policejních problémů.
jurasis píše:... Zkušenosti s PČR: zatím šest hlídek v Praze absolutně bez problémů (= žádný náznak i jen podezření z nehomologace).
Studna píše:pro KamilFKH : Mám Carsoft/Inpu, dá se s tím to denní svícení nastavit? Snažil jsem se to tam najít, ale bez úspěchu. Mohl by jsi mi to aktivovat? Jsem denně v Teplicích (pracuju tu) na E39 3/97.
jurasis píše:Studna píše:pro KamilFKH : Mám Carsoft/Inpu, dá se s tím to denní svícení nastavit? Snažil jsem se to tam najít, ale bez úspěchu. Mohl by jsi mi to aktivovat? Jsem denně v Teplicích (pracuju tu) na E39 3/97.
Nejde, musíš za Kamilem.
Jde to myslím přes PASoft
U E39 to jde v pohodě nastavit v LCM s CI 17 a 18. Na jednom foru v NDR jsem objevil, že to jde prý i pro CI 16 (ačkoli Hyri neuspěl), ale musí se změnit jakýsialgoritmus modulu. Tomu jsem zatím neporozumněl, ale zkusím jim tam lámanou němčinou něco šrajbnout
Miguel píše:V balíčku s INPA 3.0 je i NCS-expert přes který jde kodovat (samozdřejmě je v němčině)
Matrix píše:Podívejte se sem http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?f=13&t=17244&start=45 Jeden člen klubu umí denní svícení pro e46 xenon.
Hyri píše:E46 po FL US DRL vieme nakodovat bez problemov. pred fl takisto.