Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Topeni mi jde jen na 4. stupen
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
me teda na e30tce taky odesel vetrak...predtim nesel na jeden stupen a tedka uz vubec...bud to bude ten odpor a nebo ovladac a nebo je celej vetra v prcine ?
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
- Kontaktovat uživatele:
To se stava snad jen u digiklimy a tu nema. Jezka jsem si taky nechal delat.dsvatos píše:jj, odešly ti předřadný odpory. Říká se tomu "ježek" . Dej hledat a najde ti to tady člena co je v poho spravuje.
U manualni klimy jsem zkousel odpojit tu merici kostku co je u kabinovyho filtru a foukalo to taky jen na 4ku takze by to mohlo byt tim ze je to pokazeny...
E36 s digiklima maji na regulaci ventilatoru "final stage unit" - takova kostka s trnama, je umistena nad plynem (musi se sundat tapec nad pedalama) je na 2 sroubkach, konektor 5 dratu.
Bez klima jsou predradne odpory schovane za kastlikem spolujezdce -kostka s dratenyma spiralama -vetsinou prerusenej kontakt, mozno opravit
Bez klima jsou predradne odpory schovane za kastlikem spolujezdce -kostka s dratenyma spiralama -vetsinou prerusenej kontakt, mozno opravit
Kami1 píše:E36 s digiklima maji na regulaci ventilatoru "final stage unit" - takova kostka s trnama, je umistena nad plynem (musi se sundat tapec nad pedalama) je na 2 sroubkach, konektor 5 dratu.
Ještě bych dodal - nikde jsem to tu nenašel, u E36 s manuál klimou je součástka č. 8 391 749 - předřadné odpory umístěna rovněž pod nohama řidiče, zřejmě na stejném místě, jako zmiňovaný "ježek". Jedná se o zelenobílou keramiku s odporovými dráty.
ickx píše:Kami1 píše:E36 s digiklima maji na regulaci ventilatoru "final stage unit" - takova kostka s trnama, je umistena nad plynem (musi se sundat tapec nad pedalama) je na 2 sroubkach, konektor 5 dratu.
Ještě bych dodal - nikde jsem to tu nenašel, u E36 s manuál klimou je součástka č. 8 391 749 - předřadné odpory umístěna rovněž pod nohama řidiče, zřejmě na stejném místě, jako zmiňovaný "ježek". Jedná se o zelenobílou keramiku s odporovými dráty.
Nemyslím si, že máš pravdu, ale máš pravdu.ickx píše:youwee píše:jezek se sundava od ridice, ta kostka pro manual klimu se sundava od spolujezdce
Nevím teda jak u jiných aut, ale u mojí E36 r.v.95 je to tam, co ježek, tzn u plynového pedálu. Včera jsem to ztama vytáh.. U spolujezdce dle mě jsou odpory pro auta bez klimy..

cus.taky jsem to tedkon resil.mam sice e36 bez klimy,ale bylo to teda za kaslikem a vedou ktomu ctyri docela tlusty kabely a je to strceny do tunelu,aby se to chladilo ty tri pruzinky jsou horky jako prase.no a to nejlepsi na vsem je ze ja ho i rozpohyboval!!
na tom se defakto nema co zkazit-jsou tam ty tri jiz zminovany pruzinky kazda ma jinou tloustku a plisek kterej ti doliha na kontakt! a jak to tam ma ty dva nejty jeden medenej a druhej nevim,tak ty meli vuli!tak jsem tam zasunul sroubovak do toho nitu a polklepal uz to vodi jak ma a fakci! tady je foto jestli ti to pomuze-muze to bejt v keramice,ale to nevim,jak je to u e 34.tak se mrkni na novej a uvidis,kdyz bude holej,bez keramiky,tak bude sto pro strcenej do tunelu a ctyri draty k tomu povedou-to najdes
ja jsem kaslik sundaval asi 10 krat
Alex foto--ty wole nejak mi nejde pripojit foto,normalne ho tam dam,ukaze se uspesne odeslano a nic!muzu ti to poslat do sz jestli chces?ale foto svyho odporu

- Přílohy
-
- Obraz003.jpg (68.61 KiB) Zobrazeno 199 x
-
-
-
-