Vcera cesta Stary Hrozenkov-Praha, okresky jak to slo, sem tam couracka, sem tam pila, pak dalnice 160 tempomat az do Praglu+zapnuta klima, prijel jsem do Prahy presne s pulkou nadrze. Takze spotreba 10 ...
Mam e36 328i teprve cca 2000 km a prumerna spotreba (podle nadrze i BC) rovnejch 9 litru - 80% mesto. Mimo pri pohodove jizde podle predpisu 8.2, naopak nejvic sem se dostal na 11.5
s e36 323i coupe se stále pohybuju se spotřebou kolem 10litrů, s tim, že na to často šlapu a 99,9 procent času na silnici je po Praze v běžnym provozu a menších zácpách, takže já jsem naprosto spokojen. Teď jsem to týden nemohl kvůli odcházející poloose honit a s klidnou jízdou jsem se dostal na 6,5 litrů po městě...
Castro: uz si neco vyresil? Ja ted na tom cistil klapku, volnobezak, pri demontazi ventildeklu jsem zjistil ze mam ponorenou prvni svici v oleji. Tak jsem zvedavej jestli se neco zmeni nebo ne. Jinak ja pri ceste na moravu jsem mel spotrebu take necelejch 8litru, coz sem docela cumel
KeyJey píše:s e36 323i coupe se stále pohybuju se spotřebou kolem 10litrů, s tim, že na to často šlapu a 99,9 procent času na silnici je po Praze v běžnym provozu a menších zácpách, takže já jsem naprosto spokojen. Teď jsem to týden nemohl kvůli odcházející poloose honit a s klidnou jízdou jsem se dostal na 6,5 litrů po městě...
to nechápu sice M52 je novější a asi i lepší motor než M50 ale nikdy sem se nedostal ani na čistejch 8 litru kdekoli natož na 6,5 to mi žere motorka
KeyJey píše:s e36 323i coupe se stále pohybuju se spotřebou kolem 10litrů, s tim, že na to často šlapu a 99,9 procent času na silnici je po Praze v běžnym provozu a menších zácpách, takže já jsem naprosto spokojen. Teď jsem to týden nemohl kvůli odcházející poloose honit a s klidnou jízdou jsem se dostal na 6,5 litrů po městě...
to nechápu sice M52 je novější a asi i lepší motor než M50 ale nikdy sem se nedostal ani na čistejch 8 litru kdekoli natož na 6,5 to mi žere motorka
Brody píše:Castro: uz si neco vyresil? Ja ted na tom cistil klapku, volnobezak, pri demontazi ventildeklu jsem zjistil ze mam ponorenou prvni svici v oleji. Tak jsem zvedavej jestli se neco zmeni nebo ne. Jinak ja pri ceste na moravu jsem mel spotrebu take necelejch 8litru, coz sem docela cumel
zatim ne, jdu dnes jeste diagnostikovat. Jo na Moravě maj krásný silnice, proto to tam asi tak nebaští. Vrátit se zpět do Prahy byl otřes.. :-/
capri píše: to nechápu sice M52 je novější a asi i lepší motor než M50 ale nikdy sem se nedostal ani na čistejch 8 litru kdekoli natož na 6,5 to mi žere motorka
On asi jezdi jen v noci a po jizni spojce...
ne, to bylo fakt tim se to pri zrychlovani a pri rychlosti nad 50km/h rozklepalo jak prase (vymena poloosy a predniho kulaku to vyresila)
takze jsem mel opravdu extremne lehkou nohu na plynu a byl suverene nejpomalejsi auto v evrope... normalne bych se do takovy spotreby nevesel ani omylem, to je jasny...
Brody píše:Castro: uz si neco vyresil? Ja ted na tom cistil klapku, volnobezak, pri demontazi ventildeklu jsem zjistil ze mam ponorenou prvni svici v oleji. Tak jsem zvedavej jestli se neco zmeni nebo ne. Jinak ja pri ceste na moravu jsem mel spotrebu take necelejch 8litru, coz sem docela cumel
zatim ne, jdu dnes jeste diagnostikovat. Jo na Moravě maj krásný silnice, proto to tam asi tak nebaští. Vrátit se zpět do Prahy byl otřes.. :-/
To me povidej.Sem se vratil do kopcu na sumavu a hned to vylitlo na necelejch 9