Nevíte někdo kolik a v jakých místech je v E36 žárovek na podsvětlení budíků? Zdá se mi totiž, že uprostřed ( na tachometru od 180km a na otáčkoměru do 2500ot) mi to svítí hrozně slabě. Ručička spotřeby začne být taky podsvícená až od 15ti litrů. Díky moc
Sprite píše:Nevíte někdo kolik a v jakých místech je v E36 žárovek na podsvětlení budíků? Zdá se mi totiž, že uprostřed ( na tachometru od 180km a na otáčkoměru do 2500ot) mi to svítí hrozně slabě. Ručička spotřeby začne být taky podsvícená až od 15ti litrů. Díky moc
Sou tam 3 žárovky na podsvícení, stejný jako v parkovačkách 5 watové(W5W). Budíky drží akorát nahoře dva šroubky. Ty odšroubuj a potom za ty úchyty vytáhni. De to celkem zlehka. Ale opatrně na ty úchyty, přece jenom je to plast.
A vám ostatním to teda sviti po cele ploše stejně rovnoměrně, nebo taky u středu min? Obrazek budiku zezadu by někdo nemel? Díky moc. A zespoda když sundam papundekl u nohou se k budikum nedostanu?
Sprite píše:Nevíte někdo kolik a v jakých místech je v E36 žárovek na podsvětlení budíků? Zdá se mi totiž, že uprostřed ( na tachometru od 180km a na otáčkoměru do 2500ot) mi to svítí hrozně slabě. Ručička spotřeby začne být taky podsvícená až od 15ti litrů. Díky moc
Sou tam 3 žárovky na podsvícení, stejný jako v parkovačkách 5 watové(W5W). Budíky drží akorát nahoře dva šroubky. Ty odšroubuj a potom za ty úchyty vytáhni. De to celkem zlehka. Ale opatrně na ty úchyty, přece jenom je to plast.
Omlouvám se za mystifikaci. Jak je vidět na obrázku od Fx, tak jsou tam 3W žárovky .
Nerad bych to vytahoval zbytečně, tak se zeptám. Mohl by prosím někdo vyzkoušet, jestli to není normální vlastnost, že to u středu a rafička spotřeby do 15ti litrů svítí míň. Díky moc
Prostředek mi taky svítí míň, ale jen z toho důvodu že tam jsem nechal starou žárovku. Být na tvém místě vyndám budéky a vyměním všechny tři a pak budeš koukat jak to bude pěkně svítit s novými žárovkami
ono tam jsou 3 zarovky, vetsinou se prave stava, ze svitej ty po stranach a ten stred prave vypada, jakoze sviti min, takze vyndat budiky (2srouby, 2-3 konektory vzadu) a rovnou vymenit zarovku
Tak žárovky vyměněny. Největší porod byl vytáhnout ty konektory. Nebylo na ně pořádně vevnitř vidět a než jsem přišel na to, jak je odjistit, tak jsem už fakt tekl Pak už to šlo šup šup. Palubka směrem k rádiu krásně vyklouzla ven. Žárovka uprostřed byla opravdu spálená, ale vyměnil jsem všechny 3. Teď to svítí nádherně. Takže díky moc za rady