ahoj , koupil jsem repliky M3 kol v rozmeru 18´ a sirka 8,5J .... jaky rozmer pneu me doporucite , disky jsou stejne siroke vepredi u vzadu takze budu chtit stejny rozmer .... neco s cim by se dalo jezdit na nasich silnicich , vite jak vypadaji
auto neni snizeny je to auto meho otce , chtel 18ky aby to vypadalo tak tet vybirame pneu .... asi dame 225 / 40 rocne najezdi 10tis a nic moc rychle , hlavne opatrne takze snad nebude problem .... 225/45 jsou o dost drazší nez 225/40
Jetli ti muzu radit tak tam i za cenu ze jsou 225 s profilem 45 znatelne drazsi nez s profilem 40 tak tam dej ten profil 45. Jak tady psali kluci je to fakt lepsi. Vim z vlastni skusenosti...
Kvůli eleminaci všech možnejch problémů bych tam dal to, co je zapsaný v TP
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
tak tak....
Kazdopadne na 3er na 8,5Jx18 ideal 225,235/40/18... 45 rozhodne ne...
Dale si troufam rict ze kdyz das 17, podvozek vydrzi 10let, kdyz das 18, podvozek vydrzi pul roku urcite pravda neni tvrdsi to urcite bude, ale extra vyrazne ne....
V manuále k autu máš napsáno: BMW doporučuje použít pouze takových ráfků a pneumatik které byly schváleny pro daný typ vozu. Nesprávná kombinace může ovlivnit funkci systemů ABS, DSC, RPA. Na sloupku dveří je štítek s rozměry ráfků a pneumatik. Já mám 40 profil na 18 kách, žádný problém a to jsou zde silnice pořádně rozbitý.
janzat píše:není lepší na 8,5 J raději šířka 245???
idealni by byla 235 kazdopadne je to co guma to guma.... nektere 225 na tom budou vypadat do A a nektere pekne....
jinak myslim ze na predek na 8,5" neni ideal davat tak siroky salám....
spis bych volil ty 225, max 235
Radis píše:Tak to teda nevim proc profil 45 ne pokud neresis ze s profilem 40 je to hezci ale ok.
a co treba obvod kola? na 3er je obvodove proste v 225 sirce v 18" profil 40 a bezdebat
No na tom obvodu asi neco bude Ja tedy osobne na E46 30d mam 225/40/18 taky ale prave ze to taha v kolejich uplne nemistnym spusobem. Kamos na tom samim aute ma 225/45/18 a pohoda tak nevim....
Já mam teda radši když jsou pneu do A sice se t někdy špatně nazouvá, ale výsledek supr... co se týče hezkosti a taky jízdy lépe to reaguje na volant... to auto se prostě nepřevaluje Já volim jedině 225/40-18.... i na úkor že kola dostávaj zabrat ve městě