Cau chlapi,potřeboval bych pár rad ohledně e36 1.8is. Za studena to v nizkejch otáčkách škube jako prase a nedrží to volnoběh,když se ohřeje tak je to ok. Další věc-mam el. šíbr dvoupolohovej a přestal se zastavovat v zavřený poloze. A za třetí nevim jak vymazat takový hodinky u počítadla kilometrů myslim že je to na brzdovou kapalinu.Poradíte někdo? dík[/url]
fernando píše:taky jsem si to myslel tak jsem dal novy a je to porad stejny,pripada mi to jako kdyby tam nesel benzin?????
kdyby tam nesel benzin tak by to podle me delalo i za tepla. muze toho bejt povicero.mozna zapalovaci lista,lambda? je toho asi dost. co takhle diagnostika?
Motor M42 ? a škube ti to jen za studena nebo sem tam i za tepla ? další věc jestli ti to škube jako že vynechá válec a nebo komplet jako by zapalování. Volnoběh by mohl být netěsností podtlakových hadic a to vynechání jsem dlouho řešil na isu E30 do prodeje jsem to nevyřešil příznaky uplně stejný a vypadalo to na nějakou zradu v motorovým kabelovým svazku od váhy vzduchu . zajeď na diagnostiku a budeš chytřejší .
je to m42,rano v pohode nastartuju cca kilometr to jede normalne a pak se to zacne dusit jako kdyby tam nesel benzin nebo vynechalo zapalovani,po dalsich cca 3 kilometrech se to ohreje a jede to normalne. A dela to vetsinou kdyz jedu tak na ctvrt plynu..????? dal jsem novy svicky,vycistil jsem skrtici klapku a nalil jsem tam protec na vycisteni palivovy soustavy a nic nepomohlo.
ekonomer funguje ale je pravda ze ukazuje vetsi spotrebu,kdyz jedu po rovine a jen tak to lochtam kolem 100 tak to ukazuje 10 litru,predtim to behalo kolem 6-8
na nulu neskace ale fakt to zere jako prase,,vymenil jsem lambdasondu a prestalo to skubat ale porad se mi houpou otacky na volnobeh najvic kdyz je motor studenej,jakmile se ohreje tak ok. Ma to jedno cidlo teploty pro budik a pro ridici jednotku nebo ma dve? a popr. kde ty cidla jsou?