Ahoj ,potřeboval bych od někoho poradit.Stalo se to že se mi pravý přední kotouč a brzda dost přehřívají a při jízdě nad 90km/h mi začal cukat volant.Zastavil jsem a kotouč měl už modrej nádech a byl hrozně horkej.Po vychladnutí jsem brzdy rozebral a vyčistil (mám asi 5 měsíců úplně nové).A zdálo se to lepší.Dneska jsem jel do práce asi 100km/h a volant v pohodě.Přijel jsem do práce a brzda zas horká jako blázen ale ne tak jako předtím.Nemáte někdo radu?Ovzdušnit?napadlo mi že by mohl být seklej pístek ale šel dobře zatlačit…. Vyměnit brzdovku?fakt už nevím a budu vděčném za každou radu.Mám BMW E36 compact r.v. 98 ABS,ASC+T. Dík
ok skusím to a napíšu.Akorát v knížce co mam o E36 píšou "po demontáži destiček nesmíme šlápnout na brzdový pedál,jinak vytlačíme pístek ze třmenu" ale dam bacha aby nevyjel celej a skouknu to
víš co? kup nový hadičky, máš je propadlý a kapalina teče do brzd, ale zpět už nemá tlak se vrátit. to jsem měl taky na autě a je to tou hadičkou, pro vysvětlení je zborcená stěna hadičky
Takže hotovo vyndal jsem pístek a byl trochu orezlej a trochu bordelu.vyčistil jsem houbičkou zaleštil ,vyměnil kapalinu i ve spojce a už zase jezdim kilo do zatáček Dík všem za rady a za pomoc