Hoj,
mám origo changer na 6 CD, se kterým jsem letos vůz pořídil vč. origo rádia. V changeru jsou cca 2 nebo 3 CD, ale rádio hlásí NO DISC. Jenže, problém je, že když jsem šel dozadu a dle návodu jsem chtěl vysunout ten zásobník, světýlko - tlačítko pro vysunutí jen bliklo a nic se nedělo. Když jsem to zmáčkl vícekrát, ani nebliklo. Dokonce ani po tom, co jsem zasunul a znova odsunul tu přepážku a znova zkusil to tlačítko zmáčknout. Když jsem ale odpojil ten bílej konektor a znova ho zapojil a tlačítko pro vysunutí znovu zmáčknul, zase bliklo. Jakmile ho zmáčknu kdykoli po tom, už neblikne. Zkoušel jsem rozpojit a spojit i ten černej konektor.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 - changer nevyjíždí a nefunguje
Ahoj,
řešil jsem teď taky zaseklý zásobník a žel neporadil jsem si. Kdysi se mi seknul a pomohlo držet eject cca 20s a vyjel. Napodruhé jsem to měl i trochu rozebrané a stejně jsem si nevěděl rady, abych něco nezkazil. Takže mě to stálo 500 v opravně.
Jinak odpojení a připojení jsem řešil taky a nepomohlo, takže tak...
řešil jsem teď taky zaseklý zásobník a žel neporadil jsem si. Kdysi se mi seknul a pomohlo držet eject cca 20s a vyjel. Napodruhé jsem to měl i trochu rozebrané a stejně jsem si nevěděl rady, abych něco nezkazil. Takže mě to stálo 500 v opravně.
Jinak odpojení a připojení jsem řešil taky a nepomohlo, takže tak...