zdravím,
právě jsem si dotáhl ruční brzdu na těch dvou lankách pod pákou ruční brzdy.
Problém je, že mi teď zůstala viset ta západka, která drží tu brzdu zataženou a která se má uvolnit stisknutím toho tlačítka na páce brzdy. Tlačítko funguje, ale když ho uvolním, pružina nevrátí zpátky ten ozub, takže je to na ho..o.
Sakra, to se tak blbě popisuje. No prostě ručku mám dole, rozhodnu se jí zatáhnout, jenže se neozve to typický cvakání - zapadání ozubu do zoubků a tím ta brzda nedrží v zatažené poloze. Zkusil jsem to rozhejbat šroubovákem - ničím jiným jsem se tam nedostal, ale když to tam zatlačím, tak to drží, ale jakmile zmáčknu to tlačítko a uvolním ji, ozub už se nevrátí a jsme zase na začátku.
Sedím teď v práci, auto mám na jeřábu v dílně a rád bych ho sundal co nejdříve a plně funkční, jako bylo předtím, než jsem se v tom začal hrabat.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 nefunkční západka ruční brzdy
UŽ JSEM TO SPRAVIL!!!
Závada vznikla tak, že jsem se nemohl dostat k matici na straně řidiče a tak jsem tu ručku zatlačil do boku směrem ke sploujezdci, čímž jsem jí velmi lehce zdeformoval a ona tam tu západku skřípla. Takže jsem musel hodně vytočit ty matice, abych páku mohl pořádně zvednout a šroubovákem jsem její stěny, mezi kterými je ten ozubený mechanismus, rozehnul, čímž jsem mechanismus uvolnil a vše je O. K.
Závada vznikla tak, že jsem se nemohl dostat k matici na straně řidiče a tak jsem tu ručku zatlačil do boku směrem ke sploujezdci, čímž jsem jí velmi lehce zdeformoval a ona tam tu západku skřípla. Takže jsem musel hodně vytočit ty matice, abych páku mohl pořádně zvednout a šroubovákem jsem její stěny, mezi kterými je ten ozubený mechanismus, rozehnul, čímž jsem mechanismus uvolnil a vše je O. K.