Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zkušenost chiptuning . . .
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, dlouho jsem tu nebyl, ale s firmou Autochip mam sve zkusenosti a uz navzdy se jim budu vyhybat velikym obloukem a nechci s nima mit nikdy nic spolecneho.
Po sve osobni zkusenosti rikam, ze jde o hodne neseriozni firmu.
Kvalitu jejich chiptuningu hodnotit nemuzu, ale jejich pristup hodnotit muzu a jeste nikdy jsem se nesetkal s horsi firmou. Pokud bude zajem, klidne sem rozepisu par podrobnosti.
Ja mam auto nakonec chipnute u diesel technik z Kladna a jsem spokojen (ale mam E90 330D)
Kvalitu jejich chiptuningu hodnotit nemuzu, ale jejich pristup hodnotit muzu a jeste nikdy jsem se nesetkal s horsi firmou. Pokud bude zajem, klidne sem rozepisu par podrobnosti.
Ja mam auto nakonec chipnute u diesel technik z Kladna a jsem spokojen (ale mam E90 330D)
ono si nevyberes, mrkni do sekce 1er, tam si kluk nechal nachipovat 120d (130kw, 350Nm) a diesel technik mu z toho vykouzlil krasnych 134kw a 387Nm, misto slibovanych 150kw a 400Nm. Ja bych se zas radsi vyhnul obloukem diesel technikuMil4n píše:Ahoj, dlouho jsem tu nebyl, ale s firmou Autochip mam sve zkusenosti a uz navzdy se jim budu vyhybat velikym obloukem a nechci s nima mit nikdy nic spolecneho.

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=77398&start=15
-
- Kontaktovat uživatele:
Uff, tak jsem se rozepsal tady:
http://autochip.webpark.cz/
Chtěl jsem to vzít od začátku až do konce, abych to podal co neobjektivněji...
http://autochip.webpark.cz/
Chtěl jsem to vzít od začátku až do konce, abych to podal co neobjektivněji...
Fajn by bylo kdybys to skopíroval do sekce Zkušenosti se servisy a prodejci tady na fóru, jednak to tady spíš někdo najde (a připíše vlastní zkušenost) a myslím že to bude mít i vyšší váhu ve výsledcích na googlu.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
-
- Kontaktovat uživatele:
jarda píše:Fajn by bylo kdybys to skopíroval do sekce Zkušenosti se servisy a prodejci tady na fóru, jednak to tady spíš někdo najde (a připíše vlastní zkušenost) a myslím že to bude mít i vyšší váhu ve výsledcích na googlu.
Díky za tip. Mám teď celkem fofr v práci, ale večer to tam zkopíruju. Myslím, že když si dám trošičku práce, při vyhledávání "AutoChip" ten svůj článek na první stránku časem dostanu, ať si nenaběhnou i další lidé.
Mimochodem nějaké názory jsou třeba i tady:
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=98&t=101354
Já osobně nechci a nemůžu posoudit kvalitu jejich úprav, ale určitě můžu hodně dobře posoudit kvalitu jejich služeb poté, co inkasujou peníze. Mimochodem kdyby se do mě chtěl onen Kučera z AutoChip náhodou navážet, že to není pravda, mám nahraný celý rozhovor na mobilu, když jsem byl u nich a hádal se s nimi. Veřejně to vystavovat nebudu, ale důkaz na to vše mám.
Můžu se případně zastavit i za účetní a nascanovat doklady od nich, kde bude potvrzeno, že jsem u nich byl a kde je uvedeno přesné datum a číslo mého účtu kam pošlou peníze. Nebudu samozřejmě veřejně na web dávat výpisy ze svého účtu, ale kdyby to někoho zajímalo, osobně je klidně ukážu, že mi žádné peníze neposlali.
A hezké je i když si vyhledáte AutoChip v obchodním rejstříku:
http://obchodnirejstrik.cz/?sg=1&q=auto ... &st=1&sa=1
1) AutoChip s.r.o. - Datum vzniku: 20.08.2002
2) AutoChip - profesionální chiptuning, s.r.o. - Datum vzniku: 14.12.2009
Nyní dle svých stránek fungují na firmě 2). Moje auto "chipovali" tuším ještě na firmu 1).
A je zajímavé na tuto firmu mrknout blíže:
http://www.justice.cz/xqw/xervlet/insl/ ... 14.04.2010
Jeden ze společníků je uveden:
AUTOMOTIVE PERFORMANCE, LLC, IČ: E0357342009-3
Las Vegas, Vegas Drive 5348, PSČ 891 08
Spojené státy americké
Vklad: 100 000,- Kč
Splaceno: 100 %
Obchodní podíl: 50 %
Zapsáno: 26.srpna 2009 Vymazáno: 15.února 2010
Klasický tunel, kdy se podniká na fiktivní firmu v zahraničí. Když jsem chtěl v těch svých peripetiích vrátit peníze, onen Kučera se i oháněl tím, že je tu pouze taková poslední lopata a musí vše ověřit u společníka v Las Vegas, a že mu teď nemůže zavolat atd.
Dost by mě zajímalo co by v jejich účetnictví zjistila důkladná kontrola z Finančního úřadu.
Vážně mě ta firma dost naštvala a dokud tady takoví podvodníci a pseudofirmy budou existovat, bude to v našem státě vypada tak, jak to vypadá...
Klidně si tam kdokoliv zajeďte, ale modlete se, aby vše bylo v pořádku, protože jakmile jim dáte peníze, už pro ně nejste zajímaví. Předáním peněz jste nasytili jejich cíl podnikání.
Nemám ve zvyku odepisovat na diskuzních fórech, ale když někdo neuvede vše a jen kritiku a dle mého nározu neoprávněnou tam mě to vadí. Jen pár stručných věcí k jeho problému, ať si udělá každý svůj názor:
1) pan Ing. Rychtr si objednal chiptuning přes (našeho bývalého) zprostředkovatele BmwChiptuning.cz
2) úprava byla provedena tak jak měla být. Žádné problémy s úpravou neměl a uvedený výkon na voze byl
Jediné, co mu vadí je že ho p. Voska (bmwchiptuning) neupozornil, že je jen zprostředkovatel - ale to je problém bmwchiptuning a ne AutoChipu.
A otázka zní? Proč by měla společnost vracet zákazníkovi peníze za řádně odvedenou práci? Kdyby pan Rychtr řešil reklamaci, problém, nebyl na voze uvedený výkon, byla by situace jiná. Ale to se nestalo.
Společnost udělala vše jak měla a jen z rozmaru zákazníka mu ná vrátit peníze? Co si třeba objednat domu instalatéra na opravu TV? A druhý den mu zavolat dejte to do původního stavu a vraťte mi peníze? Jaký v tom je rozdíl? ŽÁDNÝ.
A na závěr k jeho argumentai s vrácením do 14ti dnů bez udání důvodu. Jednalo se o promo akci pro zákazníky AutoChip při objednání ze stránek http://www.autochip.eu/ . Na webu bývalého zprostředkovatel bmwchiptuning ani po telefonu panu Rychtrovi nikto takovouto službu nenabízel tudíž si myslím, že když jsme zákaznovi vrátili peníze, přestože jsme nemuseli a naúčtovali poplatek 2000,- za přehrání řídící jednotky a strávený čas jednalo se o fér přístup.
Ať si udělá obrázek každý, ale AutoChip se nemá za co styděť.
Petr Kučera.
1) pan Ing. Rychtr si objednal chiptuning přes (našeho bývalého) zprostředkovatele BmwChiptuning.cz
2) úprava byla provedena tak jak měla být. Žádné problémy s úpravou neměl a uvedený výkon na voze byl
Jediné, co mu vadí je že ho p. Voska (bmwchiptuning) neupozornil, že je jen zprostředkovatel - ale to je problém bmwchiptuning a ne AutoChipu.
A otázka zní? Proč by měla společnost vracet zákazníkovi peníze za řádně odvedenou práci? Kdyby pan Rychtr řešil reklamaci, problém, nebyl na voze uvedený výkon, byla by situace jiná. Ale to se nestalo.
Společnost udělala vše jak měla a jen z rozmaru zákazníka mu ná vrátit peníze? Co si třeba objednat domu instalatéra na opravu TV? A druhý den mu zavolat dejte to do původního stavu a vraťte mi peníze? Jaký v tom je rozdíl? ŽÁDNÝ.
A na závěr k jeho argumentai s vrácením do 14ti dnů bez udání důvodu. Jednalo se o promo akci pro zákazníky AutoChip při objednání ze stránek http://www.autochip.eu/ . Na webu bývalého zprostředkovatel bmwchiptuning ani po telefonu panu Rychtrovi nikto takovouto službu nenabízel tudíž si myslím, že když jsme zákaznovi vrátili peníze, přestože jsme nemuseli a naúčtovali poplatek 2000,- za přehrání řídící jednotky a strávený čas jednalo se o fér přístup.
Ať si udělá obrázek každý, ale AutoChip se nemá za co styděť.
Petr Kučera.