Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pokles volnobeznych otacok pri el.zatazeni
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, auto E46 325i po facelifte a mam taky problem:
pri stojacom aute na volnobezne otacky, zapnutie hocjakeho elektrickeho spotrebica ma za nasleduk ze mi na chvilku hupnu dole volnolbezne otacny a trocha to tym autom zatrasie. Staci ked zapnem el.stahovanie okien, alebo centralne zamykanie a pod. Je to otravne alebo aj taka OII 1.6 pri pouzivani kdecoho drzala otacky uplne v pohode. A to ja mam 200koni..
Iank su volnobezne otacky ok, drzia stabilne za akychkolvek podmienok. Bude to alternator alebo baterka? Auto startuje aj za najvacsich mrazov uplne bez problemov.
Diky moc za rady.
Janci.
pri stojacom aute na volnobezne otacky, zapnutie hocjakeho elektrickeho spotrebica ma za nasleduk ze mi na chvilku hupnu dole volnolbezne otacny a trocha to tym autom zatrasie. Staci ked zapnem el.stahovanie okien, alebo centralne zamykanie a pod. Je to otravne alebo aj taka OII 1.6 pri pouzivani kdecoho drzala otacky uplne v pohode. A to ja mam 200koni..
Iank su volnobezne otacky ok, drzia stabilne za akychkolvek podmienok. Bude to alternator alebo baterka? Auto startuje aj za najvacsich mrazov uplne bez problemov.
Diky moc za rady.
Janci.
Ja to zpozoruju kdy zapnu vetsinou vyhrivani okna. Uz mi to dela od ty doby co auto mam a ani jednou me nenechalo ve stychu, i kdyz jezdim treba tyden kratke trasy, za celou zimu se mi nestalo ze by auto nechytlo. Neco podobneho sem mel u fava,nechal sem merit dobijení a v pohode, je spis otazka jak moc ti to dela 

pokud si vylucil dobijeni, a dobiji neoco okolo 14V na volnobeh a baterie je okej, tak to dela jedina spatna kostra na motoru k napravnici, osobni skusenost, ale to ze se auto otrese znaci uz na setrvak, pri dobrom setrvaku i kdyz klesnu otacky k priduseni cca 200 ot/min vibrace nesmi byt zadne, jel sem v takove libovce s novym setrvakem a pak jsem byl znechucen mim autem 

-
- Kontaktovat uživatele:
dobija mi to 14V, myslim 14,4 alebo tak nejak. Baterku jak silnu mam neviem, este pozriem, kazdoipadne nikdy som nezaznamenal problem so startovanim.
S tym zostrvacnikom si ma celkom dostal.. Ono aj ked sa snazim pohnut sa autom len pustanim spojky, velmi jemne, aj tam klesnu otacky, povedzme zo 600 -> 400 a takisto to zatrasie autom, je to take neprijemne vzladom na to jak je inak auto tiche a hladke. Akurat nechapem jak to suvisi s tym zotrvacnikom..
S tym zostrvacnikom si ma celkom dostal.. Ono aj ked sa snazim pohnut sa autom len pustanim spojky, velmi jemne, aj tam klesnu otacky, povedzme zo 600 -> 400 a takisto to zatrasie autom, je to take neprijemne vzladom na to jak je inak auto tiche a hladke. Akurat nechapem jak to suvisi s tym zotrvacnikom..