Mam dotaz na stropnici v E36 coupe, jakym zpusobem ji dostat do auta. Dvermi mi to nejde a bojim se kdyz ji ohnu tak ji zlomim, mate s tim nekdo zkusenosti?
dvermi to jde uz ti presne nereknu, protoze to byl jezek v kleci trosku.
Ale pamatuju otevrit uplne dvere, okno dolu a chvili sedacky sklopeny uplne k zadni a pak se myslim zas davaly k palubce... no jak rikam ja to dvermi vytahl a vubec sem ho neohybal,bylo to tip top
zdrawim,nemám coupe,ale sedana a dveřmi to jde!!!Sedačky jsem posunul úplně dopředu a úplně položil a pak už stačí jen natačet a ono to ven jde,né úplně dobře,ale jde!!!
krtek píše:zdrawim,nemám coupe,ale sedana a dveřmi to jde!!!Sedačky jsem posunul úplně dopředu a úplně položil a pak už stačí jen natačet a ono to ven jde,né úplně dobře,ale jde!!!
Ahoj, potrebuju poradit s vymenou vyplne sibru na e36 coupe, menim za cerny a nevim jak to vymenit. Kdyz vysunu sibr nahoru vidim ze je prisroubovanej po bocich hodne sroubkama ale vubec nevim jak se k nim mam dostat. diky
já potřebuju vyměnit to potažení tu látku.. a nevim jak na to.. mozna ze ses ptal na to stejny.. a ja budu za blbce.. ale tak snad se nic nestane kdyz se zeptam jeste jednou diky..