Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 nejde zamknout
-
- Kontaktovat uživatele:
Fx: Aha, tak to já nevěděl, že to může být ještě jinde, další novinka pro mě
Brody: Žádný bordel mi to nedělá, jen jsou jakoby dveře o tu vzdálenost (cca 1 - 2 mm) víc "pootevřený", ale je to tak maličko, že to není ani vidět. Zatím to funguje v pořádku tak, jak má, tak jsem to pak víc neřešil, i když jsem to původně chtěl jen dočasně a pak to vyměnit za nový (hledal jsem, kolik za to chtějí - cca 200-250 Kč tuším?).

Brody: Žádný bordel mi to nedělá, jen jsou jakoby dveře o tu vzdálenost (cca 1 - 2 mm) víc "pootevřený", ale je to tak maličko, že to není ani vidět. Zatím to funguje v pořádku tak, jak má, tak jsem to pak víc neřešil, i když jsem to původně chtěl jen dočasně a pak to vyměnit za nový (hledal jsem, kolik za to chtějí - cca 200-250 Kč tuším?).
Dveřní spínače je nejlépe vyndat ( i s protikusem zámku ) a prohodit je od řidiče ke spolujezdci a opačně. Většinou jsou ošoupané došikma, takže nějakej milimetr to přidá. Jen je pak třeba pohyby toho protikusu vyštelovat dovírání dveří.

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska podobnej problém..Dojdu k autu mačkám DO.. Auto odemklo a hned zase zamklo.Takle to dělalo furt tak jsem musel rychle otevřit dvěře když vyjel čudlík...Všiml jsem si že když sedím v autě a chci zamknout auto tak mě to nejde od řidiče..Od spolujezdce to normálně fakčí..Kam mám mrknout?
Zítra na to ještě mrknu pořádně..
Zítra na to ještě mrknu pořádně..