ahoj chtel bych se zeptat jestli nekdo nevi nebo nema skusenosti s 20" kolama na e46?a s gumama vzadu 285/25 a et nekde okolo 15,to nevim presne.de to?je potreba neco s blatnikama,nebo si zas vymejslim nesmysli? Diky za rady,nebo nazory
Vymyslis nesmysly:) jako teoreticky by 20" s timhle profilem na e46 jit mohly, ale jednak to bude vypadat hrozne, jizdni vlastnosti budou totalne v haji a o pohodli ani nemluvim:)) ale rafky s ET 15 bez uprav na stock e46 fakt jakoze nedostanes
20" je málo, chce to aspoň 22":-)Nevím, kde by jsi s tím chtěl jezdit, po našich cestách pochybuju, nehledě na to, že by jsi repas nápravy dělal co 10tis km...ale proti gustu...
vymyslis picoviny... uz 19 je hodne, vim o cem mluvim... 20 s et 15 a takovou siri pneu tam bez hodne velkych a radikalnich uprav nedostanes... mozna nejake 20x8,5 et35, ale moc se v tom nepovozis...
ja vim ze je to dost velky,taky sem koukal nejdriv na 18" mozna 19",ale sehnal sem breyton spirit bohuzel jen v tech 20" a to et maj 13.
tak nevim,protoze ty kola sou podle me nadherny,ale to je taky asi vec nazoru kazdymu se libi neco jinyho.spis by mne ale zajimaly vase nazory na ty upravy.
Mě se líbí na autě velká kola, ale zase vocať pocať, jak se to přežene je to už hnus... Navíc jízdní vlastnosti, čili to proč si někteří kupují BMW, půjdou na horších cestách - u nás všude naprosto do kytek. Ale klidně to vyzkoušej a pak se rozhodni podle svých pocitů, to bude asi nejlepší. Každoádně zaválcované vnitřní lemy blatníků jsou ještě pro mnoho lidí akceptovatelné, ale jak jednou blatníky vytáhneš, je potřeba počítat s tím, že při prodeji tohle asi část zájemců odradí...
bojaE46 píše:ja vim ze je to dost velky,taky sem koukal nejdriv na 18" mozna 19",ale sehnal sem breyton spirit bohuzel jen v tech 20" a to et maj 13. tak nevim,protoze ty kola sou podle me nadherny,ale to je taky asi vec nazoru kazdymu se libi neco jinyho.spis by mne ale zajimaly vase nazory na ty upravy.
et 13 je na 5tku ne na 3jku... s takovym et a siri disku nepomuze ani vyvalcovani lemu, jedine stare flexou vyrezat a navarit nove sirsi...