chci se zeptat v čem je problem.nesvítěj mi dálky a potkávačky,jen parkovačky.vyměnil sem kontakty,kontroloval kabely a páčky pod volantem,proud do nich taky de,ale nesvítí.myslel sem jestli to nebude relé,ale nevim které to je.prosim o radu
a na volnoběh mi lítáj otáčky někdy v rozmezí 300-1400,nechcípne,ale občas má tendenci.
motor je komplet přetěsněn,váha vzduchu je ok,volnoběžný ventil taky,nikde nesaje vzduch.všechno sem rozebral a překontroloval,hadice nový origo bmw.možná lambda,ale nevím.
nevěděl byste někdo co to může být?udajně na diagnostice nehlasý chybu,jen prej vyměnit svíčky,ale to nepomůže.netáhne to od spodu jak by mělo.ale to spíš palivák.díky za rady pište jakekoliv připomínky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
nesvítí dálky a potkávačky a lítaj otáčky E36 IS M44
13 píše:chci se zeptat v čem je problem.nesvítěj mi dálky a potkávačky,jen parkovačky.vyměnil sem kontakty,kontroloval kabely a páčky pod volantem,proud do nich taky de,ale nesvítí.myslel sem jestli to nebude relé,ale nevim které to je.prosim o radu
a na volnoběh mi lítáj otáčky někdy v rozmezí 300-1400,nechcípne,ale občas má tendenci.
motor je komplet přetěsněn,váha vzduchu je ok,volnoběžný ventil taky,nikde nesaje vzduch.všechno sem rozebral a překontroloval,hadice nový origo bmw.možná lambda,ale nevím.
nevěděl byste někdo co to může být?udajně na diagnostice nehlasý chybu,jen prej vyměnit svíčky,ale to nepomůže.netáhne to od spodu jak by mělo.ale to spíš palivák.díky za rady pište jakekoliv připomínky
je to málo pravděpodobné ale já měl třeba odpojený ten přívod co ovládá sání...jinak co palivový filtr?
potenciometr sem měnil..snad už jen ta lambáda:(
a ty relé je tam napsaný někde to číslo?myslim,ale že to jsou ty oranžový,když sem na ně koukal a sundal ten dekl oranžovej tak normálně spínaly,ale světla nefakčily.nska sem jel a zničeho nic se mi rosvítily,po vypnutí už zase nesvítily:(
kamarád řikal,že to může dělat i žárovka.prej tam má bejt55wattu že když tam bude 100w,tak to může taky vyhazovat..tak nevim
jinak díky za rady chlapi
a ty relé je tam napsaný někde to číslo?myslim,ale že to jsou ty oranžový,když sem na ně koukal a sundal ten dekl oranžovej tak normálně spínaly,ale světla nefakčily.nska sem jel a zničeho nic se mi rosvítily,po vypnutí už zase nesvítily:(
kamarád řikal,že to může dělat i žárovka.prej tam má bejt55wattu že když tam bude 100w,tak to může taky vyhazovat..tak nevim
jinak díky za rady chlapi