Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Univerzální katalyzátor na E36
bubynqo píše:a davej bacha kdyz ti vyhodi cely stredni dil, krety je vcetne katu jako jeden kus a daji ti jenom kat, tak potrebujes kupit aj novy stredny tlumic, nebo kdyz ten stred novej nedas, rozjebe ti zadnej tlumic za 1000km a bude to hucet jak prase, muj pripad
To je zajímavý že já takle jezdím a nic.
xSAFA píše:Bosal šel údajně s kvalitou strašně dolů, dřív prý měl výrobky na slušné úrovni, dnes je to jen předražená značka na úrovni polska. Osobní zkušenost nemám, jen sem to zaslech a ne jednou... Hold asi se začalo šetřit...
V tomhle máš pravdu.Už to není jako dřív.Znám několik lidí co jim od BOSALU nevydržel nový zadní díl výfuku.Nejen BMW.
Já jsem nejdřív koupil POLMOSTROW, ten shnil na sračky ani ne za půl roku, teď mám díl s katem WALKER a zadní díl BOSAL a oba jsou po roce v pohodě, nereznou.
Zvuk je o dost hnusnější než origo nebo ten POLMOSTROW, ale to už od koupě, nezhoršuje se to.
Při koupi vypadal WALKER slušně a BOSAL vysloveně hnusně, jako by to svářel rukou někdo kdo to v životě nedělal, ale po nastříkaní svarů stříbrným sprejem (k tomu určeným, nevím co to bylo..) to najenou vypadalo stejně jako ten Walker. Takže rozdíl je pravděpodobně v tom že Walker někdo nastříkal už před prodejem
Zvuk je o dost hnusnější než origo nebo ten POLMOSTROW, ale to už od koupě, nezhoršuje se to.
Při koupi vypadal WALKER slušně a BOSAL vysloveně hnusně, jako by to svářel rukou někdo kdo to v životě nedělal, ale po nastříkaní svarů stříbrným sprejem (k tomu určeným, nevím co to bylo..) to najenou vypadalo stejně jako ten Walker. Takže rozdíl je pravděpodobně v tom že Walker někdo nastříkal už před prodejem

ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé