kua ale aj tak je to vlastne "v narazniku" defakto nie?? ved nafuky su "v narazniku" ale este stale sa mi nechcelo.. ... tu furt prsi skoro je tma ... uvidim mozno sa mi nebude chcet zohnut ani do konca roka vecka: :lool2: :lool2: :lool2: :lool2:
v zime sa mi FAKT nic nechce iba vozit a sukat kurvy pocuvat dilemu fajcit pit a spaaaattttt...
posledne dni sa furt flakam a chlastam .... moja zienka ma proste zo mna OBROVSKUUU radost... nemam cas ani na forummmm... takze nazdravie :gobeer: :gobeer: :gobeer: :gobeer: :drink:
Originál zaslal Hanz [B]Dillema je fan-fucking-tastic ... nebo jak by pravil nejmenovany klasik (bmw-killer) "Je to tzv. raritka!" rofl...a hodne dlouho
naj songy tychto/nedavnych dni: nelly-dilema Shakira-underneath your clothes No angels-still in love with U.
ale to chce poriadne kocky k tym songom NEEEE ???????
teraz vidim: rychlou jízdou proti populační explozi : MOCNE len skoda ze to nemozu realizovat CIGANI,-- maju akorat na 100rocny kocik pre vsetko či deti či stromy či nakupi či čo...
Čautě, můžete mi někdo napsat, jakou baarvu maj kabely vedoucí k teplotnímu čidlu, hlásí mi to -40 a u levý mlhovky je jen konektor a čidlo je asi v pr..li. Mám E36 /1994
Jaky ma cislo ten konektor na teplomerovy sensor? Je zluty a ma cislo 1378 419??? Mam bavo totiz po bouracce a mam stalou teplotu -37 a v motoru u svetla se mi vali jeden prazdny konektor... Jak to cidlo vubec vypada?? ) diky!!!
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé