Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zabouchnuta haubna
mal som podobny broblem:-)
a dosiel som az do toho stadia ze som to lanko tahal a tahal az som ho urval:-) takze neostalo nic ine len ladvinky von .oba zamky su este medzi sebou prepojene jednym lankom ktore otvarazamok na spolujzdcovej strane.ja som ho potiahl ku sebe a spolujazdcov zamok sa otvoril potom som majzlom odsekol spodny plech na soferovej strane a zamok sa rozsypal takze uz len skocit na vrakac a zobrat novy.mna stal 5 ecok.horsie to uz bolo potom sa trapit s tym hlavnym lankom a znova ho tam natahovat
a dosiel som az do toho stadia ze som to lanko tahal a tahal az som ho urval:-) takze neostalo nic ine len ladvinky von .oba zamky su este medzi sebou prepojene jednym lankom ktore otvarazamok na spolujzdcovej strane.ja som ho potiahl ku sebe a spolujazdcov zamok sa otvoril potom som majzlom odsekol spodny plech na soferovej strane a zamok sa rozsypal takze uz len skocit na vrakac a zobrat novy.mna stal 5 ecok.horsie to uz bolo potom sa trapit s tym hlavnym lankom a znova ho tam natahovat
- icecold
- Kontaktovat uživatele:
když už je toto téma tak se zeptam, musím hodně tahat s páčkou abych otevřel kapotu, někdy se bojím, že ji urvu
Tak mám dotaz, dálo by se to lanko nějak dotáhnout nebo bych mohl vyměnit rovnou celý mechanismus (mám origo náhradní) ale bojim se že kvuli tomu budu muset sundavat blatnik, nebo to jde jinak?

e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
na mojej E 36 rv1992 to lanko ide vnutrom motoreoveho priestoru popri blatniku nie pod nim takze som blatnik nezhadzoval neviem ci je to tak aj na inych.ak si to dobre pametam (3.5 roka spet) tak to ide od spodneho repraka cez taku malu dierku smerom ku poistkam pri motore to vychydza a pokracuje pozdlz blatnika a ponad svetlo az do prveho zamku.ak ces menit to lanko tak bit tebou tak to stare odpojim od zamku a to nove knemu pripevnim a zvnutra auta vytahujem stare von a tym padom aj natahujem nove dovnutra