Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Výkon
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, mám E36 318is coupé r.v. 93 a když se rozjíždím tak to zabere pak na chvilku jakoby pokles výkonu a pak to znova zabere. A celkové mi přijde, že auto nejede tak jak by mělo na nějakých 103kw... :-/ Sešlápnu plyn až na podlahu a auto pomalinku zrychluje... Na diagnostice jsem byl kvůli jinému problému a to sice kolísání otáček, ukázalo mi to vadnou lamda sondu... tak jsem jí vyměnil a otáčky přestaly,ale to auto mi prostě pořád přijde takový líný... nemáte nějaké tipy,čím to může být ? do zatáčky jsem dal za 2 a do kopečka mi ujížděla Felicie než se otáčky dostaly tak do 3-4k otáček 

pic, ja jsem podobnou vadu u sebe hazel na palivovou pumpu,cukatura, nejdriv to nejede, pak jo, pak to cuka,za tepla blbe startuje.Nekdy mam pocit, ze motor ztratil pocitove dost vykonu, nekdy jede jak prase.Na diagnostice nic a zase nic.Ja to sacuju na cidlo vacky nebo kliky.Ale diagnostika mlci.Jj je to nesnaz, kdyz koukas, jak ti tlaci voci naka uprdena filcka.Sam jsem dostal takle nakepano na letisti od 320i M52 a to mam dvaapuli M50 (e36).Tak to koukej dat do kupy