Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E90 cd-changer

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
fines

#1 Příspěvek od fines »

Mám možnost dobré koupě cd changeru na E90, kterou sám mám. Je tam i-drive s profi navi. Nemáte někdo tušení, jestli jsou k instalaci potřebné nějaké větší zásahy, jak do auta, tak do software? Popřípadně, co k tomu budu potřebovat? Díky
Becx

#2 Příspěvek od Becx »

tento changer i s mp3 ti muzu vyhodne prodat i ja:-)
///M3
mexxsk

#3 Příspěvek od mexxsk »

zdravim. ja mam tiez E91 s NAVI Professional a nemam cd Changer, keby to nebolo komplikovane zapojit mal by som aj zaujem, ako sa to zapaja, kolko by si zato chcel?
mike-ee
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od mike-ee »

fines píše:Mám možnost dobré koupě cd changeru na E90, kterou sám mám. Je tam i-drive s profi navi. Nemáte někdo tušení, jestli jsou k instalaci potřebné nějaké větší zásahy, jak do auta, tak do software? Popřípadně, co k tomu budu potřebovat? Díky

Zjisti si, jestli nemáš náhodou připravenou přípojku na CD Changer. Nevím kde se v E90 nachází :oops:, ale vím, že existuje v příplatkové výbavě příprava na CD Changer, takže je třebas možné, že to tam je.

Pokud by tam nebyl, tak si myslím, že dělat to doma asi nebude úplně sranda, protože pokud to bude dle mých předpokladů v kufru vozidla a nebude tam přípojka k zábavnímu systému, tak bude asi třeba protáhnout dráty autem. Jsou to ale jen spekulace, takže počkáme na vyjádření nějakého znalejšího :)

P.S: Osobně si myslím že je to v dnešní době stejně už přežitek v době možnosti připojení hudby za pomoci USB média. Ale asi pro to máš svoje využití :)
Odpovědět