Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Záhadné vybíjení baterie u E46

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
martilulin

#21 Příspěvek od martilulin »

presne jak pise killca.
pokud nameris odber,postupne vytahuj jednu pojistku po druhe,nez to zmizi,podle toho poznas,ktery okruh to odebira.Na Fordovi se mi stalo,ze odeslo relatko vyhrivani celniho skla a jedna jeho pulka valila neustale,odber jak prase,nez jsem na to prisel....ono to neni napojene na standartni pojistky,ale na hlavni a ty me nenapadlo zkusit.
coupe-meister

#22 Příspěvek od coupe-meister »

kdyz vypnes motor neslysis foukani vetraku? Take jsme resil problem vybijeni, zkus poslechnout a kdyztak napis.
Achmed

#23 Příspěvek od Achmed »

moje story:
z ničeho nic jsem přišel k auto a nic, ani ten ťuk...tak si říkám, baterka stará 10 let tak to má za sebou(na testech byla už opravdu po smrti) tak se koupila nová 70tka, měsíc vše bez problému, ale pak jsem asi hoďku měl puštěný rádio + k tomu popojel tak 2km( pojížďky a tak 4x startováno) a už to nenahodil, opět ani ťuk, tak jsem baterku nabil, dal k elektrikáři, ten nezjistil žádný mimořádný klidový odběr, takže jsem si auto vzal zpět, dal do garáže, nechal schválně hrát 2hodky rádio + asi 3x nasatrtoval a bez problému, fak netušim co by to mohlo bejt....je to ostrach někam vyjet aby tam člověk nezůstal :?
nevíte někdo co to může bejt?
Odpovědět