Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Problém malá navi e46 (ta nejmenší)

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
sturm
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od sturm »

Stala se mi podivná věc, rádio i cd changer fungují jenže se mně zbláznil display. Sám se přepíná a někdy funguje někdy se svítí jen podsvícení a z menu mi zmizely dvě položky na nastavení. Všechny tlačítka reagují včetně tlačítek na volantu, ale štve mě že přes ten displej si nenastavím ani čas ani datum prostě nic. Diagnostika neukázala vůbec nic a nepomohlo ani odpojení baterky. Poradil by mně někdo? Děkuji
sturm
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od sturm »

Prosím poraďte opravdu si s tím nevím rady.
TOPCAR
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od TOPCAR »

Dobrý den, pokročil jste již nějak se zmíněnou závadou? Děkuji.
sturm
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od sturm »

Nevím jak se to mohlo stát, ale samo od sebe se to vrátilo do původního stavu plné funkčnosti. Jsem z toho tak trochu jelen.
MRi

#5 Příspěvek od MRi »

Ahoj,stalo se mi to parkrat taky...A samo se to vzdycky spravilo...ale tak pred 14dni se to uz nespravilo...vykuchal jsem veskerou elektroniku co je k radiu(navi prehravac,cd changer a zesilovace a tak) a zjistil,ze je par pinu v konektorech upadlejch.Nateklo totiz do nich a vyhnily...V jednom nejmenovanym autorizovanym servisu mi totiz vystrikali dutiny tak dobre ze mi ten med tece po celim kuftu :evil: Takze i do konektoru...Vsechno jsem vycistil a navi prehravac poslal znamymu do PH a on mi ty piny opravil...A ejhle,vsechno funguje jak ma!!!!Takze jsem stastnej jak blecha... :lol:
sturm
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od sturm »

Tak to jsi mě potěšil... Ale aspoň vím co mě čeká... Kudy ti tam přesně zatékalo? Vytahoval jsi i rádio? Nebo jen jednotky v kufru?
MRi

#7 Příspěvek od MRi »

Mi tam nezatejkalo.Ty volove mi vystrikali vnitrek kufru takovym medem :roll: a jak to vsude stejkalo,kdyz bylo teplo,tak to po kabelech nateklo az do ty zasuvky.Zkratka k posr... :oops:
Vyndal jsem pro jistotu vsechno z kufru.A este ze jsem to udelal.Bylo to i jinde,ale tam to nastesti nestacilo vyhnit......
Ale zase mi bylo receno ze to neni neobvykle.Ze se to hodne stava.Treba prej Skodovky na to trpej hodne :twisted:
Tak drzim palce... :wink:
sturm
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od sturm »

Řekni mi na co škodovky netrpí? :D
MRi

#9 Příspěvek od MRi »

na nedostatek vykonu?.. :lol: ..pohodli..? :P .......bracha ma Oktavku RS..takze porad bojujem... :wink:
Ale zabava s BMW je porad nejlepsi!!!! :driver:
TOPCAR
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od TOPCAR »

Dobrý den. U nás v autoservisu bylo podobných případů u E46/E39 více a vždy to způsoboval vadný audio modul. Přívodní kabeláž byla OK. Myslím, že takové vystříkání dutin bylo zadarmo drahé. :D
sturm
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od sturm »

MRi píše:na nedostatek vykonu?.. :lol: ..pohodli..? :P .......bracha ma Oktavku RS..takze porad bojujem... :wink:
Ale zabava s BMW je porad nejlepsi!!!! :driver:

Ale jak se říká: "Škoda simply never!"
Odpovědět