Zdarec taky se mi to stalo. Sundej tapec na dveřích a pod tapecem nahoře u zrcátka je v držáku konektor mrkni jestli neni rozpojenej. Aspoň u mě to bylo timhle
mildav80 píše:Zdarec taky se mi to stalo. Sundej tapec na dveřích a pod tapecem nahoře u zrcátka je v držáku konektor mrkni jestli neni rozpojenej. Aspoň u mě to bylo timhle
Nejdřív zkontroluj jestli máš přepínání u nastavování zrcátek v pozici vlevo. V případě že je aktivní nastavování zrcátka u spolujezdce, tak se na zpátečku nesklopí..
Tapec je tam jen nacvaklej plus je šroub pod madlem a druhej pod krytkou kde je napsáno airbag. Teda aspoň u coupe. Mě taky nešlo nastavování tak jsem to sundal a prostě to bylo rozpojený. Omrkni ten přepínač nejdřív jen říkam jakej probém jsem měl já
Full5er píše:Nejdřív zkontroluj jestli máš přepínání u nastavování zrcátek v pozici vlevo. V případě že je aktivní nastavování zrcátka u spolujezdce, tak se na zpátečku nesklopí..
me to nefunguje nejen na zpatecku, ale nefunguje uplne vse...(u spolujezdce) nastavovani zrcadla, sklapeni nahoru a tak i sklapeni na zpatecku..
mildav80 píše:Tapec je tam jen nacvaklej plus je šroub pod madlem a druhej pod krytkou kde je napsáno airbag. Teda aspoň u coupe. Mě taky nešlo nastavování tak jsem to sundal a prostě to bylo rozpojený. Omrkni ten přepínač nejdřív jen říkam jakej probém jsem měl já
mam taky coupe...prepinacem to neni...zkusim ten tapec!
Já ani nevěděl, že něco takovýho tam mám ) díval jsem se na to teď do manuálu... takže aby to fungovalo, tak to musí být v pozici vlevo a zařadit zpátečku? Pak by se mělo zrcátko sklopit?
Sklápění při zpátečce je snad jen u sedadel s pamětí
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
ROBi píše:Ty mám takže jak to teda je? Musím mít přepínač vlevo a pak stačí už jen zařadit zpátečku?
taky zalezi jestli to mas aktivovany nekde v ridici jednotce...myslim ze rumman z E46 klubu si to nechaval aktivovat diagnostikou...takze pokud ti to nejde zeptej se jeho...ale ja to moc nevyuzivam...
navic kdyz zajizdim do garaze a zrcatko se mi sklopi tak je mi uplne k hovnu.. je to dobry kdyz zajizdis nekde k obrubniku!
ale jde to vypnout tou opacnou polohou prepinace takze pohoda ...
vypozotoval jsem ze se mi sklapi zrcatko pri zarazeni spatecky na obe polohy prepinace (je jedno jestli je preple na ridicovo nebo na spolujezdce)-což je dinvý..