Potřeboval bych koupit nové silenbloky na zadní podelné rameno, bohužel v nabídce, např. auto kelly, neni popis co kam patří, nějak se v tom nevyznám, tak bych byl rád, kdyby mi někdo poradil. A když už to bude rozebraný, tak by to chtělo vyměnit asi všechno ne? díky za odpověd
Eshop AutoKelly ( ) nějak nenavštěvuju, ale co vím tak většina Eshopů s ND podporuje vyhledávání podle originálního čísla, která si najdeš v ETK v hlavním menu vlevo...
Nemate prosim nekdo zkusenost jak dostat silentblok 8 do ramene 7? Rameno je plechovy vylisek a docela odolava snaham o nalisovani - uhyba a pruzi a ... je to proste na dve veci.
Nejaky tip nebo pripravek jak na to ? Zatim se mi zda ze bude potreba rameno rozpulit a nalisovat kazdou cast zvlast, ale moc se mi do toho nechce...
Jestli není ještě pozdě na odpověď, tak určitě nepůlit!! Nechat rameno v celku jak je a pro vylisování i nalisování stačí obyčejné dva ořechy z gola sady, jenom stačí najít ten správný průměr, nacpat je mezi ty dva plechy a zůstala škvíra po nalisování mezi těma plechama. Jinak se při lisování srazí úplně k sobě.
ironpipi píše:Taky se teď chystám měnit uložení zadních ramen v podlaze, budu dělat jen to, zbytek je v poho...
které to jsou ty v podlaze podle ETK? na zadku jsem ještě nic moc nedělal kromě tlumičů tak by to asi taky chtělo když to na nerovnostech není nic moc ale nevím u kterých SB začít je jich tam docela dost