před pár lety sem viděl jak někdo nechaval leštit skla na transportera zevnitř aby byly čirý a šlo to podle mě by to mohli umět v nejakym dobrym sklenářství ale to je jen moje doměnka
capri píše:před pár lety sem viděl jak někdo nechaval leštit skla na transportera zevnitř aby byly čirý a šlo to podle mě by to mohli umět v nejakym dobrym sklenářství ale to je jen moje doměnka
uz jsem na par feliciich videl originalni vybrouseny skla. meli dodelany cocky a v puvodnim zebrovani byli ciry kruhy
s plastem už je zde hodně tipů a návodů, je pravda, že sklo je komplikovanější, ale i sklo se dá vyleštit a na sklo je ta výhoda, že jde i leštičkou a nepřepálíš ho tak snadno jako plast, ten je spálený ve chvilce, v podstatě leštění je furt dokola to samý ať skla, plastu, hliníku atd, začneš hrubostí dle poškození cca 600 smirek a pokračuješ pod vodou 1200 2000 a pokud seženeš i 3000 ale už 2000 je shodný s hnědou pastou od langsol (unipol) a potom třeba modrou a pasty od 3m jsou špička, ale taky si zaplatíš, plastový světla jsem dřív dělal i tempem dnes modrou tekutou unipol pastou a paráda
Nevim jestli má smysl staré Bosche leštit, když nová Depa H7 jdou koupit za 2-3 tisíce (pohledat na ebay.cz) a vypadají i svítí dvakrát líp.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
jarda píše:Nevim jestli má smysl staré Bosche leštit, když nová Depa H7 jdou koupit za 2-3 tisíce (pohledat na ebay.cz) a vypadají i svítí dvakrát líp.
Nejsou hezčí....pač nejsou originál,originál nejlepší......