kdyz mas prachy a nekoho, kdo to delal tak si myslim, ze neni problem.Sam jsem o tom uvazoval a zavrhl pouze z nedostatku momentalinch financi.Prace + material z druhy ruky se vsim vsudy bez naplneni za 10 000 Kc.To si myslim , ze je dost dobra cena.
ja myslim ze by to mozna slo jeste levneji jen sehnat vse potrebne treba od nekoho kdo to ma v aute jinak pak nejaky veci jak kde co ma bejt a cek si to udela sam
Právě o ty díly nouze asi nebude, ale to "dodělat sám" bude nářez, už jenom časovej... a kdo ví jak funkční. Vyměnit auto je lepší a dost možná i levnější varianta (taky mě to u mýho štve, v tomhle počasí)
Klima je holt jedna z mála věcí, která tam nejde nějak jednoduše dobastlit
dost dobre si nedokazi predstavit, co se ma na vymene "vysrat" , aby implantace kliimy nefungovala.Kontaktuj clena Baagoo tan klimu na e36 uz delal, snad ti poradi , co a jak.
někteří ztoho dělate příliš velkou vědu vyměníš těleso topení od něj natahneš dvě trubky přes předem nachystané díry v kastli namontuješ držák a klimakompresor namontuješ chladič, vysoušeč, saharu vše to spojíš origo trubkama natahneš pár drátu a je hotovo.
Spíš by taky bylo dobře popřemýšlet, do jakýho auta se to bude dávat (cena auta apod.), aby se nakonec nedávala do auta klima v ceně tříčtvrtin auta. To bych pak řekl, že je lepší to prodat a koupit nějaký lepší s klimou
kubikula420 píše:jo to je taky pravda ale auto jsem dal totalne dohromady tak ze myslim ze by se mi to vyplatilo
Jde hlavně o majitele, že... já sám bych do toho asi nešel, protože bych to neuměl a radši bych to vyměnil za jiný, ale je to věc každýho. Pokud si myslíš, že se ti to vyplatí a chce se ti to dělat, tak budiž, nikdo ti bránit nemůže
liza píše:trochu z jinýho soudku, ale vyplatí se klima, když více meně jezdím jen město? O kolik se zvyší spotřeba a o kolik klesne výkon u E36 iso ? díky
to to auto trápíš tím, že na každym semaforu musíš nechat gumy včetně diferáku, že potřebuješ takovej fíkon? spotřeba o litr, buĎ ze sebe litr vypotíš, nebo ho navíc projedeš
liza píše:trochu z jinýho soudku, ale vyplatí se klima, když více meně jezdím jen město? O kolik se zvyší spotřeba a o kolik klesne výkon u E36 iso ? díky
to to auto trápíš tím, že na každym semaforu musíš nechat gumy včetně diferáku, že potřebuješ takovej fíkon? spotřeba o litr, buĎ ze sebe litr vypotíš, nebo ho navíc projedeš
Tak to fakt netrápím, nevim co na tom je, když někdo na semaforu začne hrabat. Ten výkon mě zajímal spíš, když jedu dál.