Nějak se tam nabastlit asi bude dat, ale bude s tím milion práce a upravování... Jen o šířce kapoty to nebude...
Ale nechápu proč měnit (bastlit) něco co je z výroby podle mě dokonalé, vždyť předek e36ky společně s m-paketem je to co to auto dělá takové dravé a vše k sobě skvěle pasuje.
Chick píše:a nemáte někdo fotku kde je kapota přímo z e46?:)
Co já vim tak tam nikdo kapotu z e46 nepasuje jen si odřízne předek a napasuje na e36 kapotu... nebo někdo šikovnej přivaří čelovku na kapotu a pak krásně do klepe břebrousí a atd....Je to prostě tuzing to letělo dřív ale myslim že teďka už ne hele.....
Jako jo, tohle není ten ryzí tuzing, ale zase mi přijde taková divná disproporce předku a zbytku auta, ten předek působí moc široce. Jinak je ale zajímavý to BCčko mezi sedadlama
jako nezbejvá než uznale kejvnout hlavou,tohle se mi také líbí,ale jak by vypadala široká maska bez "wide" kitu??Klido nafotiim e36 s předním Mpaketem a dělanou haubnou,esli chcete.
Chlapy, myslíte že při předělání předku na e46 je použit jen narázník e36 e46 look aby pasoval dobře. A blatníky jsou odřízlé a převažené z e46 a to sáme i kapota? Nebo je to jinak... Hlavně mě neodkazujte na jiné témata, stačí mi jen stručná odpověď děkuju =)
ne, ma to jine tvary oblouku atd.... z e36 je takovy rovny a rozky ma zase moc ostre... na e46 je cely vic prohly a rohy kulate... jinak jak se tu pise predtim... neni to sranda a pekne udelat je to dost problem.... sezen si vsechno - blatniky, kapotu, svetla, blinkry, listy, ledvinky, naraznik, vyztuhu, vzpery, chladicovku a hodne sikovnych rukou