Podle online ceníku BMW Krotil stojí na e36 3000 bez DPH... Na e46 je kupodivu levnější...
V druhovýrobě jsem ho nejlevněji našel od VEMO za 2300,- což je pořád hodně moc oproti tehdejší Dargonově opravě. Proto se ptám zda někdo umí opravit, nebo zná tajemství opravy.
Z vrakáče nic kupovat nebudu, tam jsem byl jednou v životě a naposled...
pokud nekdo mate vadnyho jezka a nekdo zdravyho a mate cas, muzem nekdy dat sraza a jezky prolustrovat do detailu a dat je do kupy, kdyz to zvlad dargon, tak to da i elektrotechnik maturant jako ja
ale jde o to mit ty dva kusy jezku pri sobe a experimentovat no
kdyby chtel nekdo venovat stareho nefunkcniho jezka na E46 tak se mi jeste nekde vali a muzu jej venovat kdyby se nekdo chtel pokusit o opravu predtim nez rozkucha svoje
tezky to urcite neni, me po oprave jezka vytekl silikon kterym to dargon zalil a kdyz jsem se podival dovnitr tak to vypadalo ze tam jen neco napajel, ale nevim teda jak vypada origo vnitrek.Skoda ze jsem si to nevyfotil.
Zdravím , chci upozornit všechny zájemce na neseriozní jednání uživatele "dargon",který zde nabízí opravy "ježků". Ježka jsem mu poslal , přišel mi zpět dobírkou za 14 dní za 1000Kč (900+poštovné). Oprava proběhla, ale výsledek byl takoví, že kdybych si dal vypinač on/off na ventilátor za 20kč, ušetřil jsem 980kč a 14dní čekání. Při zaslání zpět na jeho náklady se ani po víc než měsíci vůbec nic neděje. Dargon má neodpovídá na SZ ani na mail, hraje mrtvého brouka, přitom vím, že zprávy odemne otevřel=tudíž četl.
Proto doporučuji zájemcům o opravu vyhledat raděj někoho jiného.
Na Dargona jsem zde už četl spoustu negativních komentářů proto jsem dotyčného ani nezkoušel kontaktovat a čekám zda Killča nebo někdo jiný příjde na způsob jak ho opravit...
Tak vidím, že jsem na tom asi stejjně, ježek je KO
Nejde mi vůbec ventilátor. Poradíte mi někdo kde se to dá sehnat nebo opravit někde na Olomoucku? Jsem z Litovle. BMW 318i touring
...čau, tak chlapi mám vyměněněj kondík v panelu digiklimy a teď se projevila nová závada, panel klimy funguje,ale z větráků nejde vůbec vzduch,prostě to vůbec netopí a když,tak jen opravdu lehce a po třeba 15-ti minutách jízdy se pomalu sám zapne a začne topit,tak se ptám jestli je to ježek? Předtim se mi stávalo,že ventilátor si sám určoval intenzitu foukání,takže se chci jen ujistit,jestli je to opravdz ježek?Díky za rady..
ja som mal minulu zimu problem z kurenim a tak som si kupil noveho "jezka" zn.Bosch, po vymene vsetko fajn....aj minuly tazden zasa nastartujem a kurenie nejde....cca 3 dni neslo a potom zase slo.... a zas ide jak sa mu chce....
Zdravím vespolek, mám e46tku a mám taky problém s ventilací, občas to jede, občas zase ne, nastavím určité otáčky na dig. panelu a nějak na to nereaguje, může to být taky ten ,,ježek,, ? a nemá ho někdo na fotce? potřeboval bych vědět jak to cca vypadá, díky za info