Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zkusenost s temito zadnima svetlama e36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
calif

#1 Příspěvek od calif »

http://www.shop-tuning.cz/e107_plugins/ ... =5&koko=24

Zdravim, ma nekdo tyhle svetla? zajima me jak pasuji zarovky na vyrezy v kastli a hlavne, jestli do nich neteče, jako do tech co sem si koupil, dale pak jestli zarovky jsou cire nebo barevne, ale tady budou asi ciry....
Wickerman

#2 Příspěvek od Wickerman »

Ahojda, nechci tady hanit ani nijak špinit jméno toho odkazu,ale z vlastní zkušenosti bych si už nikdy v životě nekoupil žádné čiré lampy,ač jsou hezké a auto omládne, ale co jsem měl já, tak do nich teklo, mlžilo se to šíleným způsobem, takže za mě určo ne. Ale jak píšu, může se jednat o špatnej kus, takže člověk vlastně nikdy neví, ale já bych šel už jen do origo světel, bo s těmahle všema replikama jsem měl vždy problém!!!!
Jinak co se atraktivnosti týká, tak to určitě vypadá suprově :wink:
calif

#3 Příspěvek od calif »

dikes, ja ty origo horlive ihned prodal za mrzký peniz, nekdo s pozitivnim ohlasem nebo doporučením?
Bzuker

#4 Příspěvek od Bzuker »

já je mám a v poho nestěžuju si, jen jsem si na začátku nevěděl rady se zapojením, brzda svítila jen na jednom, nakonec to vyřešilo propojení drátkem obou světel
_peper
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od _peper »

Crystaly na auto nebrat, origo vzhled je nej. Ty čiré vypadají tuzingově. Objednával jsem si z DE napodobeninu origo za 1500 a celkem spokojenost, nemlžily se ani do nich neteklo, ale jak byly udělaný ty plechy k paticím to bych blil. Světla na autě byly za 10minut ale rozchodit je aby vše svítilo to byl vopruz.
Takže radši od někoho jeté origo :)
calif

#6 Příspěvek od calif »

no ja koupil od sonaru kourovy, a prave ze do jednoho mi brutalne nateklo pri myti, nevsim sem si toho hned, ve svetle bylo snad pul centaku vody, takze mi praskly dve zarovky, cerveny, co nikde nemaj, navic tim zcernala ta chrom parabola, ale zapojeni noproblem, vse svitilo jak melo... mel sem tam od depa repliku m3 a ty sem blbec prodal, prave proto ze se mlzily...:(
Odpovědět