čau lidi, mám bmw325, takovou starou mrdku, začalo to tím že mě nestartovalo, tak jsem to musel tlačit z kopce. Pak jedu do Práglu a hle, skoro nesvítily, nešlo ani stáhnout el. okno ani vlastně nejde ani kontrolky takže diagnostika a málo dobijí, nic víc mě neřekl. osobně si myslím že mám něco s kostrou, měl někdo takový problém? kde je hlavní ukostření na motoru?bobíjení na palubovce nesvítí jinak motor jede jak hodinky,baterie a pojistky jsou ok
rendy80 píše:čau lidi, mám bmw325, takovou starou mrdku, začalo to tím že mě nestartovalo, tak jsem to musel tlačit z kopce. Pak jedu do Práglu a hle, skoro nesvítily, nešlo ani stáhnout el. okno ani vlastně nejde ani kontrolky takže diagnostika a málo dobijí, nic víc mě neřekl. osobně si myslím že mám něco s kostrou, měl někdo takový problém? kde je hlavní ukostření na motoru?bobíjení na palubovce nesvítí jinak motor jede jak hodinky,baterie a pojistky jsou ok
Nevím jestli si začal dobře,ale označit Bmw jako mrdku zrovna na Bmw fore,to asi nebude supr začátek. No to je jedno. K věci. Když máš zaplé světla a přidáš plyn, nesvítěj a nezoslabujou trochu? Myslím, nemění intenzitu osvětlení? To,že ti nesvíti dobíjení na přístrojovce,nemůže být jenom vypálenou žárovičkou?
nene, nic nezeslábne,když je auto nakoplí a proud jde přez motor , svítí vše a značí se v pohodě , jen mě problikává abs. Nejhorší je že fakt nevím co to může být, to dobíjení může být i ten altík ale co to startování, Tak už je baworáček stará paní a těžko se do ní leze a včera mě zase naštvala tak proto ten název. Takže při zapnutí zapalování kontrolka dobíjení svítí, při jízdě zhasne a ani neproblikavá, jinak dík máš ještě nějaké varianty?
A nestane se Ti někdy když startuješ že ti jakoby blikaj kontrolky a nebo že se resetnou kontrolky?(Jako když dáš klič do polohy 2 před startem aby zhasly kontrolky a pak při startu se ti zase rozsvítí a pak zhasnou?)
Chlape,trošičku si to ujasníme. Když nastartuješ,je všechno v pohodě? V prvním příspěvku si psal,že jak si jel,tak světla zeslábli a okna nešli stahovat,ale motor jel? je to tak? Pak si někde zastavil a už to nešlo nastartovat. Tím pádem by to bylo dobíjení. Abs začne blikat ,když má baterie míň než 10 voltů,jestli tam nemáš i nějakou jinou závadu.
jojo jedu azesláblo mě stahování oken jinak kontrolky svítí jak o život , v okamžiku kdy vypnu motor, okna ani nevytáhnu, musím pomáhat, kontrolky zeslábnou a musím zase tlačit
spíš nebudeš mít na altíku kontakt. Jeden známej měl obdobný problém a ve finále to byl uvolněnej kabel na altíku. Za jízdy mu ale sem tam zhasly kontrolky. Omrkni ten altík. Jestli máš kontakty v poho,tak bych mrknul uhlíky