Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Problém s policií - folie E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Paty

#21 Příspěvek od Paty »

měl jsem na Bmw taky folie ze začátku i v předu, ale jak mě jednou zastavovali tak po mě chtěli atest předních folii,prej že se jim to zdá hodně tmavý,jelikož jsem žádnej atest neměl tak prej že mě dají flastr(pokutu),tak jsem mu řekl že žádnýho flastra platit nebudu že mu to prostě nepodepíšu a rychle jsem ty folie ze předku strhl i před ním,čuměl na mě a potom říkal že ty zadní už trhat nemusím a pustil mě... :twisted:
makaweli
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od makaweli »

zbordaM píše:Mini rada pánové, jak zamávaj plácačkou tak pravá ruka na spínače el.oken a jedem dolů...a než to dobrzdím k nim tak jsou okna u řidiče a spolujezdce dole..a všcihni fízli nám mohou víte co...Horší je to v zimě, to se musí jezdit tak aby jsme je nepotkali...:-D

Dobra rada to urcite je, ale bohuzel neplati na vsechny. Ja mel stazeny obe dve okynka a borec at je dam nahoru, aby jsme se podivali jestli tam mam folie :-)
mlsounek

#23 Příspěvek od mlsounek »

makaweli píše:
zbordaM píše:Mini rada pánové, jak zamávaj plácačkou tak pravá ruka na spínače el.oken a jedem dolů...a než to dobrzdím k nim tak jsou okna u řidiče a spolujezdce dole..a všcihni fízli nám mohou víte co...Horší je to v zimě, to se musí jezdit tak aby jsme je nepotkali...:-D

Dobra rada to urcite je, ale bohuzel neplati na vsechny. Ja mel stazeny obe dve okynka a borec at je dam nahoru, aby jsme se podivali jestli tam mam folie :-)

A pak co??? :)
Adam

#24 Příspěvek od Adam »

Mám na zadních sklech tamvé a na předních světlejší tak abych splňoval propustnost, u policajtů ok, ale na technické mě bylo řečeno že by to normálně neprošlo... A to mám značkové folie s atestem a na každém skle nalepenou propustnost a atest k tom mám taky.
mequi

#25 Příspěvek od mequi »

Proto ti to na stk neprojde, protože máš přední okna tonované už z výroby a na ty se NESMÍ dávat už žádná folie, i když je celkem světlá.
Odpovědět