capri píše:ty máš na autě ty světla hella celis ne ? jestli jo tak mam pocit že ty maj homologaci pro xenon
měl sem je taky a maj tak leda prd a dva vořechy k tomu

Jo díky, to jsem si mohl myslet. A to si jako myslíte, že těma osřikama vyčistím v létě zaschlý muchy, po jízdě po dálnici?? Se divim, že k tomu nejsou předepsaný taky stěrače, ty ve jak u meďoura..Spajky píše:Jelikož xenon je mnohem citlivější na lom světla, kterej ti bordel může značně změnit a pak to může oslňovat. Aby plnil svou fkci, potřebuje prostě bejt jasně usměrněnej.
Počkej jestli rozumím, tak jsi vydělal tu původní čočku a nandal bi-xenku? Chci to dávat rovnou do ZKW H7. A kdes ji koupil, aby vypadala slušně?paveld píše:Já s xenonama jezdim taky jakou dobu (tak 2-3roky) a bez problému. Stavěli mě mockrát, auto často oblejzali ale neřekli nic..spíš když už tak se ptali co to má za motor a kolik to žere. První pulrok jsem měl v origo H7 parabolách hid sadu 6000, sice bez problému co se týče kontrol ale mě se to nelíbilo a šlo to rychle pryč. Pak v origo světlech H1 s čočkama taky hid sadu, s tim jsem jezdil určitě rok a půl nejméně a nic se nikdy nestalo. Bylo to ale pořád trochu nápadný a nic moc to nesvítilo. Teď tam mám v těch origo světlech od Harryho z Hella celis světel bixenonový čočky s 4300 a luxus a vypadá to jako origo a i svítí.. Nevěřim tomu, že by mě kvuli tomu teď měli stavit.