Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bezrámová okna reset
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,no mě to udělalo,když jsem sundal tapec a jsou tam připojený dva konektory na motorek, sundal jsem konektor s tím jedním drátkem co do konektoru vede, (dveře byly otevřeny) zmáčkl jsem aby mě okno vyjelo úplně nahoru(zaplej klíček,poloha2) a potom připojil ten konektor s tím jedním drátkem a okno mě popojelo o kousek dolu. Složil jsem to zpět,zavřel dveře a okno normál zajelo. A jezdí to jak má. Jen aby jsi neměl felu někde v elektrice třebas,to by byl jinej problem.
Já když jsem menil takovy silikonovy špunt v systemu okna, tak jsem při otevřených dveří sjel dolu, pak jsem dveře zavřel a vyjel s nima až nahoru a fachalo to.
Páč mi to dělalo taky, nebo nechtelo uplne vyjed.
V BMW po telefonicke domluve mi poradili prave tohle.
Tím, že to okno bylo uplne dole a pak jsem zavřel dveře a vyjel s oknem až nahoru tak si to zapamatovalo nejak tu pozici zavřených dveři...
Páč mi to dělalo taky, nebo nechtelo uplne vyjed.
V BMW po telefonicke domluve mi poradili prave tohle.
Tím, že to okno bylo uplne dole a pak jsem zavřel dveře a vyjel s oknem až nahoru tak si to zapamatovalo nejak tu pozici zavřených dveři...
-
- Kontaktovat uživatele: