Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

imobiliser

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
e36power

#1 Příspěvek od e36power »

Ahoj hledal sem tu na foru ale nic sem nenasel co by mi pomohlo ...Nemate nekdo zkusenosti i imobiliserem??? Mam e36 rv 97 328i zapnu zapalovani otocim klickem a rosviti se kontrolky ale pak uz nic se nestane starter neotoci vyndam klicek zas zastrcim a pak vse nastartuje nekdy treba az na po 3ti ale ted se mi klicek rozpad a auto nemuzu nastartovat i kdyz tam davam stary klicek ke ctečce na imobiliser .Fakt nevim co stim mam delat a do bmw se mi moc nechce i kdyz asi jina volba nebude tak kdyby mel nekdo nejakou zkusenost tak se podelte nebo treba jak ten imo obejit ,moc dekuju
Tompo

#2 Příspěvek od Tompo »

Já teď zrovna řeším novou spínačku, občas se protočila, ale vždy se to chytlo, až dnes se mi při vypnutí motoru protočila a nevypla... zhasl jsem to přes kvalt a odpojil baterku... Prý jde, resp. mam objednanou spínačku dle VIN kódu, takže by měla komunikovat s původním klíčem, jen doufám, že v tom nikdo nedělal čachry se zámkama...
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Tompo píše:Já teď zrovna řeším novou spínačku, občas se protočila, ale vždy se to chytlo, až dnes se mi při vypnutí motoru protočila a nevypla... zhasl jsem to přes kvalt a odpojil baterku... Prý jde, resp. mam objednanou spínačku dle VIN kódu, takže by měla komunikovat s původním klíčem, jen doufám, že v tom nikdo nedělal čachry se zámkama...

čtecí kroužek od IMO je nasazenej na spinačce , dá se lehce vyloupnout a po výměně spínačky zase nasadit ... cip od imo co je v klici je spárovany s jedntkou imo a ta zase s ridici jedntkou motoru , pokud nevyměnís jednu z techto veci tak ti to bude fungovat vše ok. pokud vymenis klič tak stačí pak z klice predelat cip do svého (zelenej valecek 5mmx3mm zhruba)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Odpovědět