Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
imobiliser
Ahoj hledal sem tu na foru ale nic sem nenasel co by mi pomohlo ...Nemate nekdo zkusenosti i imobiliserem??? Mam e36 rv 97 328i zapnu zapalovani otocim klickem a rosviti se kontrolky ale pak uz nic se nestane starter neotoci vyndam klicek zas zastrcim a pak vse nastartuje nekdy treba az na po 3ti ale ted se mi klicek rozpad a auto nemuzu nastartovat i kdyz tam davam stary klicek ke ctečce na imobiliser .Fakt nevim co stim mam delat a do bmw se mi moc nechce i kdyz asi jina volba nebude tak kdyby mel nekdo nejakou zkusenost tak se podelte nebo treba jak ten imo obejit ,moc dekuju
Já teď zrovna řeším novou spínačku, občas se protočila, ale vždy se to chytlo, až dnes se mi při vypnutí motoru protočila a nevypla... zhasl jsem to přes kvalt a odpojil baterku... Prý jde, resp. mam objednanou spínačku dle VIN kódu, takže by měla komunikovat s původním klíčem, jen doufám, že v tom nikdo nedělal čachry se zámkama...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tompo píše:Já teď zrovna řeším novou spínačku, občas se protočila, ale vždy se to chytlo, až dnes se mi při vypnutí motoru protočila a nevypla... zhasl jsem to přes kvalt a odpojil baterku... Prý jde, resp. mam objednanou spínačku dle VIN kódu, takže by měla komunikovat s původním klíčem, jen doufám, že v tom nikdo nedělal čachry se zámkama...
čtecí kroužek od IMO je nasazenej na spinačce , dá se lehce vyloupnout a po výměně spínačky zase nasadit ... cip od imo co je v klici je spárovany s jedntkou imo a ta zase s ridici jedntkou motoru , pokud nevyměnís jednu z techto veci tak ti to bude fungovat vše ok. pokud vymenis klič tak stačí pak z klice predelat cip do svého (zelenej valecek 5mmx3mm zhruba)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance