Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
325tds
vypada to na podavaci cerpadlo v nadrzi, sam sem ho u bejvaleho auta menil asi trikrat. Choulostiva muska u bmw. nove by melo stat kolem 3tis. Z vlastni zkusenosti doporucuji koupit nove. Dal jsem dvakrat pouzite a pokazde slo za chvili do kelu. nakonec jsem koupil nove a pry jeste stale jezdi. S tou cenou si nejsem uplne jisty...
zjistis jednoduse jestli to je ono, rekni nekomu at otoci klickem do polohy nabihani kontrolek a jdi si poslechnout do kufru pod dekl, melo by zavrcet, tim to pumpne do okruhu naftu. Jestli nevrci je to ono. Taky pomahalo pred startem nekolikrat poloha kontrolek a vypnuto, tim se nekdy nahodilo a pumpovalo. Jinak jsem to roztlacoval z kopce a to po chvili naskocilo. Jezdil jsem az jednoho dne za jizdy ztrata vykonu, skyt a slus. A uz nikdy nejelo.. Jinak lze promerit a taky by se to melo zjistit..
davcer píše:zjistis jednoduse jestli to je ono, rekni nekomu at otoci klickem do polohy nabihani kontrolek a jdi si poslechnout do kufru pod dekl, melo by zavrcet, tim to pumpne do okruhu naftu. Jestli nevrci je to ono. Taky pomahalo pred startem nekolikrat poloha kontrolek a vypnuto, tim se nekdy nahodilo a pumpovalo. Jinak jsem to roztlacoval z kopce a to po chvili naskocilo. Jezdil jsem az jednoho dne za jizdy ztrata vykonu, skyt a slus. A uz nikdy nejelo.. Jinak lze promerit a taky by se to melo zjistit..
dík za radu ,určitě to takhle zkusím zjistit =) no každopádně kdyby to bylo jen tím podávacím čerpadlem tak bych auto možná ještě vzal a dal tam nové ,jen se bojím abych auto nevzal a nebylo to něčím jinším ...
tenhle problem mam taky na tdsu ja to mám relatkem k podavacimu čerpadlu snadno se to da odzkoušet ja mam od Pod. čerpadla pod zadni sedačkou natahnutej kabl do zapalovače před 1 startem strčim do zasuvky od zapalovače naseje to naftu cca 10sec de to i slyšet v kabině jak čerpadlo saje a pak start když mam auto čumakem s kopce tak ani nasat nemusim ale je to jen 1 start potom už nasavat nemusim takže rele nesepina okruh oprava cca 400kč rele
davcer píše:zjistis jednoduse jestli to je ono, rekni nekomu at otoci klickem do polohy nabihani kontrolek a jdi si poslechnout do kufru pod dekl, melo by zavrcet, tim to pumpne do okruhu naftu. Jestli nevrci je to ono. Taky pomahalo pred startem nekolikrat poloha kontrolek a vypnuto, tim se nekdy nahodilo a pumpovalo. Jinak jsem to roztlacoval z kopce a to po chvili naskocilo. Jezdil jsem az jednoho dne za jizdy ztrata vykonu, skyt a slus. A uz nikdy nejelo.. Jinak lze promerit a taky by se to melo zjistit..
tos tam ale měl 5l nafty v nádrži, ne? Mě to blblo tak od 20l zbývajících, když jsem měl plnou až půl, tak byl klid...