Ahoj, při jízdě se mi rozsvítila z ničeho nic kontrolka signalizující otevřené dveře u spolujezdce. i když dveře špatně zavřené nebyly. celou cestu se kontrolka neustále objevovala a zhasínala, s tím se rozsvěcovalo světýlko v interiéru. zkusila jsem vypnout motor, očistit dveře ale kontrolka stále signalizuje, že jsou dveře otevřené. nevíte, čím to může být? zatečení vody, porucha čidla?? a kde najdu to případné čidlo pro výměnu?? díky
No nejspíš to čidlo bude ošoupaný otevíráním a zavíráním dveří jako to mám já, za ten čas se zbrousí o milimetr a už to takhle blbne, já jsem to vyřešil tak, že jsem přes něj přelepil tlusou izolačku a zatím to drží, jen jednou jsem ji musel už vyměnit, protože se taky prodřela.
Díky, to je dobrej nápad, vyzkouším to, docela levný řešení.-)). Myslíš, že po 6ti letech, co vyjelo z linky, už je ošoupaný?.-( To by mě bmw docela zklamalo.-D
nebo stačí dobře poštelovat zámek mě to v e36 compact dělalo taky (rozsvicovalo se osvětlění interieru po přejeti nerovnosti) pak jsem ten zámek zvednul trošku výš a bylo to cajk
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Hehe, mě se taky včera zrovna při jízdě rozvítilo v interiéru. Pak teda i v palici, jak mě po ránu přimrzly dveře a nešli otevřít, tak mohla časem námraza odtát a dveře přestaly doléhat. Jen za 5 sekund to samo zhaslo, byl to snad jen nějakej bug..
jaký mechanizmy? nerozumím:-(. budu s tím muset něco udělat, už druhej den mám vybitou baterku:-(. po vypnutí auta, když stále svítí kontrolka otevřených dveří, někde prostě něco svítí a vybíjí baterii.-(.